Premier Crossword

Astu maailmaan Premier Crossword ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista ristisanatehtävä pelit!

Premier Crossword on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat viedä ristisanatehtäviin liittyvät taitonsa seuraavalle tasolle. Joka sunnuntai on oma arvoitus, joten sinulla on riittävästi aikaa valmistautua ja hioa sanavarastoasi ennen kuin yrität paljastaa kaikki taululla olevat sanat.

Vaikka Premier Crossword on hieman vaikeampi kuin tavallinen ristisanatehtäväsi, siinä on hyödyllinen apuvaihtoehto, joka näyttää tarvittaessa, mikä sana puuttuu tietystä kohdasta. Jos tarvitset tauon, Premier Crossword myös tallentaa edistymisesi, joten voit jatkaa siitä, mihin jäit, kun palaat. Tulet luultavasti käyttämään tätä vaihtoehtoa, sillä Premier Crossword sisältää enemmän sanoja, jotka sinun on löydettävä kuin tavallinen tämäntyyppinen peli. Ja jos et voi pelata tiettynä päivänä, Premier Crossword arkistoi kyseisen päivän palapelin, joten voit pelata sitä myöhemmin.

Laita sanatietämyksesi koetukselle Pelitpelit.fi -sivustolla joka sunnuntai ja yritä ratkaista päivän arvoitus osoitteessa Premier Crossword.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Premier Crossword? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta ristisanatehtävä pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.