Queen of Pop

Astu maailmaan Queen of Pop ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista taitopelit!

Osoitteessa Queen of Pop pääset harjoittelemaan ajoitusta yhdellä hauskimmista mahdollisista tavoista, kun yrität pysyä energisen musiikin tahdissa. Ohjausjärjestelmä Queen of Pop on yksinkertainen, ja sinun on hallittava vain kolme näppäimistön näppäintä, vasen nuolinäppäin, oikea nuolinäppäin ja alas-nuolinäppäin. Kukin näistä ohjaa yhtä painiketta ruudun alareunassa. Saadaksesi pisteitä sinun on painettava niitä, kun kiekko osuu niiden päälle.

Kuten melkein kaikissa kappaleissa, alussa homma alkaa hitaasti, mutta jonkin ajan kuluttua melodia alkaa kiihtyä ja näppäinten oikeaoppinen painaminen vaikeutuu. Harjoittelu auttaa kuitenkin parantamaan, ja pian hallitset kappaleet osoitteesta Queen of Pop.

Pelaa hauskaa peliä, jossa yhdistyvät musiikki ja nopeat refleksit, osoitteessa Pelitpelit.fi ja yritä saada korkeat pisteet.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Queen of Pop? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta taitopelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.