Red Rope

Astu maailmaan Red Rope ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista taitopelit!

Red Rope on peli, joka kiehtoo heti alusta alkaen. Sinun on yritettävä ohjata punainen köysi alkupisteestä loppupisteeseen ja samalla yhdistettävä muita värillisiä pisteitä matkan varrella. Voitat tason vasta, kun satunnaisesti sijoitetut pisteet ovat väriltään vihreitä.

Sen tekeminen vaatii paljon suunnittelua ja kärsivällisyyttä, sillä voit vain ohjata liikkuvaa palloa magneetin avulla. Tarvitset paljon kärsivällisyyttä ja tarkkaavaisuutta, jotta saat jokaisen tason valmiiksi. Jos et kuitenkaan lopulta pysty jatkamaan, voit aina aloittaa tason uudelleen ja testata taitojasi.

Koska yksikään taso ei ole samanlainen osoitteessa Red Rope, kohtaat koko ajan uusia haasteita. Pelattavuus ei ole vain haastavaa, vaan sinulla on aina uusia käänteitä alkuperäisen kaavan pohjalta. Tämä tekee Red Rope tuoreeksi ja houkuttelevaksi ja kannustaa samalla kokeilemaan uusia pelitapoja. Se on loistava idea, joka perustuu erittäin suosittuun kaavaan, joten kokeile sitä heti osoitteessa Pelitpelit.fi ja katso, miten hyvin pärjäät itse!

Miten pelataan

Napsauta ja pidä hiiren vasenta painiketta painettuna, jos käytät tietokonetta, tai pidä sormea näytöllä, jos pelaat mobiililaitteella, ja ohjaa köyden vapaa pää kohteeseen magneetin avulla. Päästäksesi seuraavalle tasolle varmista, että köysi koskettaa myös muita ympyröitä, jotka on ripoteltu ympäri nykyistä tasoa.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Red Rope? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta taitopelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.