Rhino Rush Stampede

Astu maailmaan Rhino Rush Stampede ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista eläinpelit!

Auta söpöä sarvikuonoa keräämään mahdollisimman paljon herkullisia hedelmiä, ja samalla voit välttää vaarallisia esteitä, jotka ovat tielläsi pelissä Rhino Rush Stampede, jossa nopeat refleksit vievät sinut pitkälle. Ystävällisen sarvikuonon ohjaaminen ruudulla on yksinkertaista, ja sinun tarvitsee vain napsauttaa ruudulla vasemmalla napilla hypätäksesi, ja jos haluat lisänopeutta ja -voimaa, sinun on napsautettava hiiren oikealla napilla. Bonuksena voit myös tuhota joitakin esineitä, kun napsautat oikealla. Loppujen lopuksi sarvikuonot ovat hyvin voimakkaita eläimiä!

Voit kerätä juoksulenkilläsi kaikenlaisia erilaisia hedelmiä, jotka voit sitten muuttaa kaupassa kaikenlaisiksi hyödyllisiksi esineiksi, kuten sellaisiksi, jotka voivat tuoda mukanasi hyödyllisiä liittolaisia, jotka antavat sinulle erilaisia ainutlaatuisia kykyjä. Tai voit jopa hankkia esineitä, jotka muuttavat sarvikuonosi täysin muiksi voimakkaiksi pedoiksi, jotka voivat tuhota kaiken tielläsi olevan. Mahdollisuudet ovat valtavat osoitteessa Rhino Rush Stampede, ja hauskuus on taattu.

Pelaa hauskaa peliä eläinten kanssa Pelitpelit.fi ja katso, kuinka pitkälle pääset, kun pelaat Rhino Rush Stampede.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Rhino Rush Stampede? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta eläinpelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.