Rummikub

Astu maailmaan Rummikub ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista lautapelit!

Tule pelaamaan kierros Rummikub osoitteessa Pelitpelit.fi, ja katso, kuka saa eniten pisteitä tässä klassisessa ja suositussa perhepelissä. Strategian ja tuurin sekoituksessa Rummikub on peli, jossa yksi siirto voi ratkaista koko kierroksen kulun. Tämä pitää pelin jännittyneenä, mutta myös uskomattoman hauskana. Ja koska voit pelata Rummikub joko verkossa tai tietokoneen ohjaamaa vastustajaa vastaan, löydät aina jonkun, joka pelaa kanssasi. Lisäksi voit jopa muokata kokemustasi omien mieltymystesi mukaan ja kutsua muita pelaamaan näiden mukautettujen sääntöjen mukaan. Kun pelaat tietokonetta vastaan, voit määrittää, kuinka kauan pelivuoro kestää, vastustajien määrän ja vaikeustason.

Jokainen Rummikub -pelin kierros alkaa siten, että saat pinosta satunnaisia laattoja. Sinun on käytettävä näitä laattoja luodaksesi kaikenlaisia yhdistelmiä, kuten asettaaksesi ne peräkkäiseen järjestykseen, tai jos sinulla on kolme tai useampia samantyyppisiä laattoja, voit asettaa ne pöydälle. Muilla pelaajilla ei tietenkään ole aavistustakaan siitä, mitä laattoja sinulla on. Se, mikä todella erottaa Rummikub muista tämän genren vastaavista peleistä, on se, että voit käyttää myös muiden pelaajien laatat, jos niitä on pöydällä. Ja tietysti he voivat käyttää myös sinun laattojasi. Tämä tuo peliin Rummikub todella lisää arvaamattomuutta ja lisää haastetta, mutta myös hauskuutta. On todella hauskaa saada pisteitä kaikella, mitä pöydällä on. Joskus voi olla tilanteita, joissa olet jumissa etkä voi tehdä mitään päteviä siirtoja, mutta joku muista pelaajista asettaa laudalle laatat, jotka antavat sinulle mahdollisuuden päästä uudelleen peliin. Jos et todellakaan pysty tekemään mitään siirtoja, kun on sinun vuorosi, voit aina ottaa uuden laatan pinosta ja toivoa, että se on jotain, jota voit käyttää. Tai jos sinulla on todella hyvä tuuri, voit saada Jokerilaatan, joka voi korvata minkä tahansa muun laatan. Muista kuitenkin, että myös vastustajasi voivat käyttää tätä erikoislaattaa. Jos joskus unohdat Rummikub-säännöt, voit aina pelata pelin tarjoaman opetuskierroksen.

Pidä hauskaa Pelitpelit.fi toisella klassisella perhepelillä ja pelaa Rummikub.

Pelaaminen

Käytä hiiren vasenta painiketta laattojen ja muiden pelin elementtien valitsemiseen. Pidä hiiren vasenta painiketta painettuna laatan päällä tee valinta laatoista ja vedä laatat pelilaudalla hiiren painiketta alaspainettuna.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Rummikub? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta lautapelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata vain PC:llä