Save The Princess

Astu maailmaan Save The Princess ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista pulmapelit!

Osoitteessa Save The Princess sinulla on korkea tavoite, sillä yhdistät prinssin ja prinsessan tässä kiehtovassa rakkauden, strategian ja tarkkuuden pelissä osoitteessa Pelitpelit.fi. Voit valloittaa yli 40 haastavaa tasoa, ja sinua odottaa unohtumaton seikkailu, joka koettelee taitojasi ja lämmittää sydäntäsi. Pelissä Save The Princess odottaa satumainen romanssi, kun prinsessa odottaa kärsivällisesti prinssiään korkean linnoituksen huipulla. Sinun tehtäväsi? Yhdistää heidät, tietenkin! Tässä kohtaa luovuutesi ja ongelmanratkaisutaitosi pääsevät peliin. Piirtämällä polun pelikentälle ohjaat prinssin kohti todellista rakkauttaan. Älä kuitenkaan päästä irti liian pian, sillä heidän välissään on lukemattomia liikkuvia esteitä. Ajoitus on kaikki kaikessa!

Jokainen yli 40 tasosta tarjoaa ainutlaatuisen haasteen, joka asettaa näppäryytesi ja ajoituksesi koetukselle. Valmistaudu hallitsemaan viivojen piirtämisen taito ja kehittämään nokkelia strategioita yhä monimutkaisempien esteiden voittamiseksi pelin edetessä. Jokaisella onnistuneella jälleennäkemisellä siirryt askeleen lähemmäs äärimmäistä romanttista voittoa. Hauskan ragdoll-fysiikan avulla, joka on toteutettu osoitteessa Save The Princess, tulet myös kohtaamaan asioita, jotka jättävät sinut hymyilemään, kun näet prinssin vääntävän kehoaan kaikenlaisilla tavoilla.

Älä missaa tätä tilaisuutta kokea jännitystä, kun prinssi ja prinsessa yhdistyvät vastoin kaikkia todennäköisyyksiä Pelitpelit.fi. Liity Save The Princess jo tänään ja uppoa rakkauden ja strategian maailmaan. On aika antaa sydämesi kohota ja älysi loistaa tässä eeppisessä tarinassa tosirakkaudesta. Oletko valmis haasteeseen?

Kuinka pelata

Aloita viivan piirtäminen painamalla hiiren vasenta painiketta ja piirrä viiva ruudulle hiiren vasemman painikkeen ollessa alhaalla. Jos pelaat mobiililaitteella, napauta sen sijaan näyttöä.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Save The Princess? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta pulmapelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.