Shopping Street

Astu maailmaan Shopping Street ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista hallinta pelit!

Onko sinulla hyvä silmä yksityiskohdille? Mikset sitten kokeilisi Shopping Street -peliä, jossa sinun tehtävänäsi on kaunistaa pikkukaupunkisi ostosalue tyylikkäillä kaupoilla, ravintoloilla ja putiikeilla? Kuten aina alussa, sinun on aloitettava pienestä, joten matkasi alkaa vain yhdestä pienestä bistrosta, jossa on vain muutama istumapaikka.

Mutta tämä on vasta alkua. Kun aloitat ja opit liiketoimintasi koukerot, saat enemmän voittoja ja suuremmat budjetit, joiden avulla voit todella laajentaa pientä imperiumiasi. Kun suosiosi kasvaa, markkinoiden kasvaviin vaatimuksiin vastaaminen voi olla melko vaikeaa, joten sinun on toimittava strategisesti. Tee tätä varten parhaasi houkutellaksesi asiakkaita käymään kaikissa myymälöissä, jotta paine jakautuu tasaisesti. Käytä myös puistonpenkkejä, puhelinkoppeja, mainostauluja, liikennevaloja ja jopa bussipysäkkiä houkutellaksesi asiakkaita ostoskadulle.

Kasvata liiketoimintaa ja pidä hauskaa, kun kokeilet Shopping Streetiä!

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Shopping Street? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta hallinta pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.