Sorting Sorcery

Astu maailmaan Sorting Sorcery ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista pulmapelit!

Kaaos vallitsee mystisessä taikalinnassa osoitteessa Pelitpelit.fi pelatessasi Sorting Sorcery, jossa pääset vierailemaan omituisessa valtakunnassa, jossa ruukut, kristallit, sienet ja lukuisat lumotut ainesosat ovat hajallaan odottamassa taitavan velhon näppärää kosketusta järjestyksen palauttamiseksi. Tilanne on hämmentävä, mutta älä pelkää, sillä organisointikykysi on avain tämän maagisen sotkun purkamiseen. Jokaisella tasolla Sorting Sorcery, sinulla on ainutlaatuinen haaste: järjestä noituneet esineet uudelleen ja palauta harmonia linnan varastohuoneisiin. Kello tikittää, mutta älä anna kiireen hämärtää arvostelukykyäsi. Tehokkuus on pelin nimi, sillä mitä vähemmän liikkeitä teet, sitä paremmin hallitset salatut taidot.

Kun sukellat syvemmälle lumottuun linnaan, tulet kohtaamaan joukon noitia, pelottavia ja suorastaan mystisiä ainesosia. Kuplivista kattiloista hohtaviin kristalleihin jokainen esine on oma arvoituksensa ratkaistavaksi. Mutta älä pelkää, peloton velho, sillä huolellisella suunnittelulla ja ripaus taikuutta voit ansaita kolme tähteä jokaisella tasolla ja todistaa olevasi taikuuden paras taikuri. Tietenkin grafiikka ja äänet vaikuttavat todella paljon Sorting Sorcery-sivuston yleiseen tunnelmaan, ja pääset nopeasti mukaan pelin valmistamaan maagiseen ilmapiiriin. Ja vaikka lajittelusta voi tulla toisinaan vaikeaa, varsinkin myöhemmillä tasoilla, lumoava ja rentouttava pelattavuus osoittautuu loistavaksi tavaksi rentoutua.

Viisikymmentä tasoa valloitettavaa maagista sekasortoa, Sorting Sorcery lupaa tuntikausia viihdettä niin noidille, velhoille kuin palapelien ystävillekin. Teroita siis taikasauvasi, pyyhi pölyt loitsukirjoistasi ja valmistaudu lajitteluseikkailuun osoitteessa Pelitpelit.fi. Taikalinna odottaa, ja vain sinä voit palauttaa järjestyksen sen mystisiin saleihin.

Kuinka pelata

Valitse hiiren vasemmalla painikkeella esine hyllystä ja napsauta tyhjää kohtaa toisessa hyllyssä asettaaksesi valitsemasi esineen sinne. Napauta näitä esineitä, jos pelaat mobiililaitteella.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Sorting Sorcery? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta pulmapelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.