Stickman Army: The Defenders

Astu maailmaan Stickman Army: The Defenders ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista arcade pelit!

Suojaa aluettasi hyökkääviltä joukoilta Stickman Army: The Defenders, intensiivisessä toimintapelissä, jossa räjähdykset ja laukaukset täyttävät jatkuvasti ruudun. Kenraalina, jonka tehtävänä on varmistaa, etteivät viholliset tuhoa kaikkea sinulle tärkeää, sinun on sijoitettava joukkosi huolellisesti, jotta ne voivat torjua kaikki hyökkäykset.

Pelattavuus muistuttaa erittäin suosittua Plants vs Zombies -peliä, ja voit valita erityyppisiä joukkoja ja sijoittaa ne kaistoille, joilla niitä eniten tarvitaan. Jotkin joukot ovat parempia tiettyjä vihollisia vastaan, joten valitse huolellisesti. Komentajan on jatkuvasti skannattava taistelukenttää mahdollisten etujen varalta, joten sinunkin on varottava taivaalta putoilevia tarvikkeita, joilla voit ostaa lisää ja lisää joukkoja.

Ryhdy kenraaliksi osoitteessa Pelitpelit.fi ja pidä hauskaa!

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Stickman Army: The Defenders? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta arcade pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.