Stickman Skate: 360 Epic City

Astu maailmaan Stickman Skate: 360 Epic City ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista urheilupelit!

Nappaa rullalautasi ja valmistaudu suorittamaan rohkeimmat temput Stickman Skate: 360 Epic City, hauskassa pelissä, jossa vain rohkeimmat voivat suorittaa tasot loppuun ja saada eniten pisteitä. Hyppää oikeaan aikaan ja hallitse myös nopeutesi selviytyäksesi monista vaaroista, joita kohtaat matkallasi.

Tyylitelty grafiikka vetää sinut mukaansa kaupunkiin osoitteesta Stickman Skate: 360 Epic City. Sen lisäksi, että se on upeaa katseltavaa, se auttaa myös navigoinnissa ja selviytymisessä. Grafiikan lisäksi viileä musiikki saa sinut heiluttamaan päätäsi ylös ja alas rytmin tahdissa.

Rullaluistelijasi tekemien liikkeiden kirjo on vaikuttava Olliesta Indyyn ja Nose Grindiin, ja näytteillä oleva ketteryys on suorastaan hämmästyttävää. Hienointa Stickman Skate: 360 Epic City -sivustossa on se, että mahdolliset vammat ovat vain kuvitteellisia!

Mene skeittipuistoon Pelitpelit.fi kanssa ja pidä hauskaa kokeillessasi Stickman Skate: 360 Epic City!

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Stickman Skate: 360 Epic City? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta urheilupelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.