The Daily Sudoku

Astu maailmaan The Daily Sudoku ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista sudokupelit!

Ratkaistaksesi tavallisessa Sudoku-pelissä esiintyvät numeropulmat sinun on käytettävä logiikkaasi täyttääksesi 9x9-ruutu numeroilla niin, että jokainen sarake, rivi ja 3x3 pienempää ruudukkoa muodostavat ruudukon sisältävät kaikki numerot 1-9. Sudokussa on ääretön määrä mahdollisia taulukon kokoonpanoja, joten se tarjoaa rajattomasti hauskaa ja aivojumppaa.

Osoitteessa The Daily Sudoku voit ratkaista ainutlaatuisen palapelin joka päivä. Lisäksi pelissä on arkisto viimeisimmistä pulmista, joten jos joskus jokin pulma jää huomaamatta, voit pelata sitä myöhemmin. Tämän lisäksi The Daily Sudoku varmistaa, ettei pelistä tule turhauttavaa, sillä se tarjoaa sinulle mahdollisuuden antaa apua, jos joskus tarvitset sitä. Älä pelkää käyttää sitä, mutta voit myös kokeilla miten paljon haluat ja kokeilla erilaisia yhdistelmiä, koska Pelitpelit.fi -sivustolla ei ole kynää, paperia tai pyyhekumia, joista sinun pitäisi huolehtia, jos sijoitit numeron väärään paikkaan.

Nauti päivittäisestä Sudoku-pelistäsi osoitteessa Pelitpelit.fi ja ratkaise pulma.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö The Daily Sudoku? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta sudokupelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.