The Impossible Quiz 2

Astu maailmaan The Impossible Quiz 2 ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista tietokilpailupelit!

Ratkaise toinen sarja hauskoja ja odottamattomia arvoituksia, kun pelaat jatko-osaa ainutlaatuiselle tietokilpailupelille, The Impossible Quiz 2. Jatko-osassa alkuperäiselle pelille, jota voit pelata myös osoitteessa Pelitpelit.fi, tehtävänäsi on jälleen kerran virittää aivosi kysymyskierrokselle, joka saa sinut epäilemään jokaista harkitsemaasi vastausta. Aivan kuten edeltäjässään, myös The Impossible Quiz 2-pelissä tietovisan ratkaisemisen avain on ajatella laatikon ulkopuolella ja miettiä kahdesti, ennen kuin valitset vastauksen. Ensi silmäyksellä itsestään selvältä vaikuttava kysymys on todennäköisesti kompakysymys. Ja koska tietokilpailun läpäisyyn on vain rajallinen määrä yrityksiä, sinun on harkittava huolellisesti jokaista vaihtoehtoa.

The Impossible Quiz 2 on perinyt arvaamattomuutensa ensimmäisestä pelistä, joten jos sinulla on kokemusta ensimmäisestä pelistä, saatat jo tuntea joitakin pelin käyttämiä temppuja. Tämä on kuitenkin vain pieni etu, sillä The Impossible Quiz 2 huolehtii siitä, että saat uusia ja ainutlaatuisia haasteita. Tietenkin, kun olet saanut vastauksen selville, ihmettelet, miten et keksinyt sitä aikaisemmin, mutta osa hauskuutta on sopeutuminen The Impossible Quiz 2:n tuomiin ainutlaatuisiin sääntöihin. Yksi asia on varma, ja se on se, että vain jos harkitset jokaista vastausta huolellisesti, voit edetä ja nähdä, mikä palkinto sinua odottaa, kun olet lopettanut The Impossible Quiz 2.

Löydä vastaus toisenlaisiin mielenkiintoisiin haasteisiin, kun pelaat The Impossible Quiz 2 osoitteessa Pelitpelit.fi.

Miten pelataan

Kuten ensimmäisessä pelissä, käytä hiiren vasenta painiketta vastauksen valitsemiseen ja vuorovaikutukseen pelin kanssa. Jos pelaat mobiililaitteella, napauta sen sijaan näyttöä.

Pelaa muita impossible quiz-sarjan pelejä:

  1. The Impossible Quiz Classic

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö The Impossible Quiz 2? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta tietokilpailupelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.