The Lasso of Fortune

Astu maailmaan The Lasso of Fortune ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista pulmapelit!

Valmistaudu tutkimusmatkailuun ja varmista, että olet valmis kulkemaan vaarallisten luolien läpi, jotka odottavat sinua The Lasso of Fortune-pelissä, pulmapelissä, joka perustuu navigointitaitoihisi ja köyden käsittelytaitoihisi, sillä se on ainoa asia, joka seisoo sinun ja kerättävien aarteiden välissäsi, ja myös ainoa asia, joka pitää sinut poissa tasojen vaaroista. Kun yrität päästä määränpäähäsi, tutkimusmatkailija osoitteessa The Lasso of Fortune on sijoittanut köyden eri strategisiin paikkoihin, ja sinun on katkaistava köysi huolellisesti niin, että roikut vaarojen ulottumattomissa ja pääset lähemmäs joko avainta, joka vie sinut seuraavalle tasolle, tai kolikoita, joita voit kerätä.

Kun etenet syvemmälle luolassa, kaikenlaisia ansoja ja vaaroja voi tulla tiellesi, ja sinun on sopeuduttava, jos haluat onnistua. Joillakin tasoilla sinun on esimerkiksi väisteltävä valtavia pyöriviä sahoja, tai toisilla tasoilla et voi leikata tiettyjä osia köydestä, koska se on tehty vahvemmasta materiaalista.

Jotta pääset eteenpäin osoitteessa The Lasso of Fortune, sinun on ennakoitava heilautusten suunta oikein, joten sinun on tutustuttava hahmon ja köyden ainutlaatuisiin ominaisuuksiin. Mutta muutaman tason jälkeen, kun olet oppinut liikkumaan ympäristössä, heilut nopeasti aarteesta toiseen.

Vaikka luola, jota sinun on tutkittava, on epäystävällinen ja sisältää monia vaaroja, grafiikka ja äänet onnistuvat muuttamaan The Lasso of Fortune -maailman jännittäväksi paikaksi, jossa jokainen taso on uusi haaste, mutta jonka voit voittaa.

Kerää aarteita The Lasso of Fortune tasoista, kun pelaat Pelitpelit.fi.

Kuinka pelata

Käytä hiiren vasenta painiketta siinä kohdassa, jossa haluat katkaista köyden, jos pelaat PC:ltä. Jos käytät mobiililaitetta, napauta näyttöä siinä kohdassa, jossa haluat pyyhkäistä köyttä.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö The Lasso of Fortune? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta pulmapelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.