Timberman

Astu maailmaan Timberman ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista taitopelit!

Liity niiden yli 20 miljoonan pelaajan joukkoon, jotka ovat innostuneet Timberman-pelistä, jota on pidetty hauskana pelinä vuodesta 2014 lähtien ja joka on edelleen rakastettu peli vuonna 2024! Äskettäin julkaistun jännittävän uuden päivityksen myötä pelaajat voivat sukeltaa maailmaan, joka on täynnä tuoretta sisältöä, kuten kymmeniä uusia hahmoja, kiehtovia ympäristöjä ja mahdollisuuden laajentaa ikiomaa kylääsi. Lisäksi virtuaalisten puiden pilkkominen ja kilpailun jännitys odottavat sinua tässä vanhan koulukunnan arcade-tyylisessä casual-pelissä. Timberman , tehtäväsi on yksinkertainen mutta haastava: pilko puuta ja navigoi metsän läpi väistäen vaarallisia oksia. Vaikka tehtävä saattaa ensi silmäyksellä vaikuttaa suoraviivaiselta, puunhakkaamisen taito vaatii tarkkuutta, ajoitusta ja nopeita refleksejä. Helposti ymmärrettävän pelimekaniikan ansiosta Timberman on kaikkien taitotasojen pelaajien ulottuvilla, mutta todellinen mestaruus on varattu niille, jotka ovat valmiita näkemään vaivaa ja harjoittelemaan.

Uppoudu maailmaan, joka on täynnä vaihtelua, sillä Timberman tarjoaa erilaisia ympäristöjä tutkittavaksi ja valloitettavaksi. Yli 100 metsuria odottaa avaamistaan, joista jokaisella on omat ainutlaatuiset piirteensä ja kykynsä, joten mahdollisuuksia räätälöintiin ja henkilökohtaiseen muokkaukseen on melko paljon. Haasta itsesi menestyksen huipulle kiipeämällä tuloslistoilla ja tekemällä uusia ennätyksiä vertaansa vailla olevilla puunhakkuutaidoillasi. Helposti opittavien hallintalaitteiden ansiosta pääset pilkkomaan ja väistelemään hetkessä. Jokainen uusi napsautus tai napautus tuo mukanaan uuden haasteen, sillä sinun on joko jatkettava hakkuusi puun huipulle tai vain väisteltävä ylhäältä tulevia vaaroja. Tällainen nopea pelattavuus voi olla varsin jännittävää.

Tartu virtuaaliseen kirveeseesi ja valmistaudu adrenaliinia nostattavaan seikkailuun, kun liityt Timberman -verkkosivuston Pelitpelit.fi käyttäjiin ja pyrit pilkkomaan virtuaalisia puita nopeammin kuin koskaan ennen. Ajattoman vetovoimansa ja mukaansatempaavan pelattavuutensa ansiosta Timberman lupaa pelaajille tuntikausia viihdettä ja jännitystä. Joten teroita kirves, valmistaudu tulevaan haasteeseen ja anna virtuaalimetsän Pelitpelit.fi kaikua voittoisan puunhakkuusi äänestä.

Pelaaminen

Paina hiiren vasenta painiketta puun jommallakummalla puolella hakataksesi puun kyseiseen suuntaan tai käytä vasenta ja oikeaa nuolinäppäintä. Jos pelaat mobiililaitteella, napauta näyttöä virtuaalipuun kummallakin puolella.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Timberman? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta taitopelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.