Viking Escape

Astu maailmaan Viking Escape ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista juoksupelit!

Valmistaudu lentämään maagisella lohikäärmeellä ja pakenemaan hirviöiden hyökkäystä, kun pelaat Viking Escape osoitteessa Pelitpelit.fi. Paetaksesi varmaa tuhoa sinun on väisteltävä taitavasti vihollisia, jotka tulevat jatkuvasti sinua kohti, ja kun väistely ei riitä, voit myös ampua erilaisia ammuksia tuhota kaiken, mikä on tielläsi. Näillä ammuksilla on vahvuuksia ja heikkouksia, ja sinun on opittava, mikä on parempi kussakin tilanteessa. Muista, että sinulla ei ole loputtomasti ammuksia, joten valitse tarkkaan, milloin ammut, ja pidä silmällä ruudulla näkyviä ammusten täydennyksiä.

Vihollisia, jotka yrittävät pysäyttää pakosi, on kaikenkokoisia ja -muotoisia, ja jokaisella on erilainen hyökkäystapa, joten tulet kohtaamaan joitakin, jotka heittelevät ammuksia sinua kohti, kun taas toiset haluavat vain törmätä sinuun ja tyhjentää hitaasti elämäsi sillä tavalla. Mutta käyttämällä lohikäärmeesi ketteryyttä ja loistavia refleksejäsi voit paeta kaikkia vastaan tulevia vaaroja.

Pelaa hauskaa peliä, joka sijoittuu fantasiamaailmaan, kun valitset Viking Escape osoitteessa Pelitpelit.fi.

Kuinka pelata

Jos käytät näppäimistöä, ohjaa lohikäärmettä nuolinäppäimillä tai WASD-näppäimillä ja ammu ammuksia painamalla välilyöntiä. Napsauta ruudun vasemmassa reunassa olevaa ammuskuvaketta vaihtaaksesi ammustyyppiä. Jos käytät mobiililaitetta, voit ohjata lohikäärmettä näytön nuolinäppäimillä, vaihtaa ammustyyppiä näytön vasemmalla puolella olevalla ammuskuvakkeella ja ampua ampumakuvakkeella, joka on näytön oikealla puolella.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Viking Escape? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta juoksupelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.