Vortex 9

Astu maailmaan Vortex 9 ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista ammuntapelit!

Valmistaudu outoon ja kiehtovaan taistelumaailmaan, kun osallistut hurjiin taisteluihin osoitteessa Vortex 9. Aseistaudu taistelutikkarilla tai ampuma-aseiden arsenaalilla ja vahvista valta-asemasi tässä ainutlaatuisessa valtakunnassa, jossa tyylikkäät sankarit, mielipuoliset aseet ja räjähtävät taistelut odottavat. Vortex 9 on areena, jossa voit esitellä taitosi ja näyttää maailmalle, kuka Vortex-universumissa todella on. Tutustu kahdeksaan upeaan hahmoon, joista jokaisella on oma persoonallinen tyylinsä: Johnista ja Janesta Marvin McSpyyn, Mr. Goodboyyn, Jess Purrfectiin, Hellen D. Moniin, Mercydroidiin ja Beelzeboxiin. Varustaudu kymmenillä hulluilla ampuma-aseilla, epätyypillisillä lähitaisteluaseilla ja raskailla konekivääreillä, jotta arsenaalisi on yhtä monipuolinen kuin komentamasi hahmot. Osallistu taisteluihin eri pelitiloissa, kuten tiimitaistelussa, Deathmatch Solo -ottelussa ja Capture Point -ottelussa, ja luvassa on lisää jännittäviä tiloja.

Kulje läpi eri karttojen, joita Vortex 9 tarjoaa ja jotka sijoittuvat pelin universumin henkeäsalpaaviin maisemiin. Uppoudu dynaamiseen pelattavuuteen ja tutki kauniita paikkoja, jotka toimivat kiihkeiden taistelujen kulisseina. Jokaista taistelua varten sinulla on käytössäsi monipuolinen valikoima aseita, etkä koskaan tiedä, kuinka monta tarvitset selviytyäksesi ja voittaaksesi muut pelaajat kartalla. Ehkä voit heittää kranaatin ja käyttää sitten konekivääriä noustaksesi tuloslistan kärkeen, tai voit jopa käyttää lähitaisteluasetta päästäksesi lähelle kartalla olevia vastustajia.

Syleile taistelun hullunkurista tunnelmaa ja ilmaise yksilöllisyyttäsi erilaisten ja omalaatuisten hahmojen avulla. Loista arvaamattomassa ja riemukkaassa maailmassa Vortex 9 osoitteessa Pelitpelit.fi ja valmistaudu kiihkeään toimintaan.

Pelaaminen

Liiku WASD-näppäimillä, ammu hiiren vasemmalla näppäimellä, zoomaa hiiren oikealla näppäimellä ja käytä numeronäppäimiä 1-5 käytettävissä olevien aseiden vaihtamiseen.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Vortex 9? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta ammuntapelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata vain PC:llä