Wiggle

Astu maailmaan Wiggle ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista eläinpelit!

Wiggle-pelissä olet söpö pieni selkärangaton, joka yrittää paeta valtavan tulvan uhkaamaa vaaraa. Sinun on kuljettava mahdollisimman pitkä matka ja pidettävä samalla silmällä monia vaarallisia esteitä tielläsi. Välttele asioita, jotka hidastavat etenemistasi, joten seiniin tai pörröisiin sinisiin otuksiin törmääminen on kiellettyä, vaikka ne ovatkin uskomattoman söpöjä ja haluavat vain halata. Joskus siniset kaverit tarttuvat sinuun, joten päästäksesi niistä eroon sinun on käytettävä nopeasti ramppia tai pudotettava ne koloihin. Mutta ole varovainen tuon viimeisen kohdan kanssa, et halua seurata niitä itse sisään!

Matkalla on kuitenkin hyödyllisiä esineitä, joten muista kerätä vaaleanpunaisia tai sateenkaaripisteitä kestävyyden palauttamiseksi. Nappaa kilpi suojellaksesi itseäsi muutamaksi arvokkaaksi sekunniksi, tiputtele jalkapalloa ja kerää kolikoita, magneetteja tai tehosteita, jotka auttavat sinua selviytymisessäsi! Kaiken täytyy loppua, ja tulva saattaa lopulta saada sinut kiinni, mutta voit silti juosta henkesi edestä ja saada korkeimmat pisteet hauskassa Wiggle-pelissä!

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Wiggle? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta eläinpelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.