Word Holiday

Astu maailmaan Word Holiday ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista sanapelit!

Nauti kauniista näkymistä eri puolilta maailmaa, harjoittele ja opettele uusia sanoja osoitteessa Pelitpelit.fi, kun pelaat Word Holiday. Testataksesi sanavarastoasi sinun on yhdistettävä ruudulla olevat kirjaimet niin, että ne muodostavat sanan. Ohjeeksi ruudulla on tyhjiä laatikoita, jotka antavat vihjeen siitä, kuinka monta kirjainta sanassa pitäisi olla. Saatat jopa yllättää itsesi, kun huomaat, kuinka monta sanaa voit luoda kolmella kirjaimella.

Sen lisäksi, että opit mahdollisesti uusia sanoja, pääset myös näkemään kaikenlaisia henkeäsalpaavia näkymiä eri puolilta maailmaa. Jotkut niistä saatat tunnistaa heti, kun taas toiset voivat olla sinulle uusia. Älä kuitenkaan anna maisemien viedä huomiotasi pelistä, sillä osoitteessa Word Holiday on paljon hauskoja sanoja löydettävänä. Vaikka ensimmäiset sana-arvoitukset eivät ole kovin haastavia ja sinun on luotava vain kolmikirjaimisia sanoja, myöhemmillä tasoilla on yhä enemmän kirjaimia, joista voit rakentaa, ja myös ruudun keskeltä tulevien laatikoiden konfigurointi muuttuu monimutkaisemmaksi. Yksi asia pysyy kuitenkin samana, ja se on hauskanpidon määrä.

Mitä enemmän pelaat ja mitä enemmän sanoja löydät, sitä enemmän kolikoita saat. Nämä ovat pistemääräsi, mutta niillä on myös toinen tarkoitus, nimittäin se, että voit käyttää niitä vastineeksi hyödyllisistä vinkeistä. Jos jäät jumiin etkä tiedä, mistä aloittaa, varmista, että käytät vihjevaihtoehtoa, joka auttaa sinua.

Leiki sanoilla ja laajenna sanavarastoasi toisella hauskalla sanapelillä osoitteessa Pelitpelit.fi ja pelaa Word Holiday.

Näin pelaat

Valitse sanat hiiren vasemmalla painikkeella ja vedä kirjainten välille viivaa muodostaaksesi sanoja, kun pidät hiiren vasenta painiketta painettuna. Jos pelaat mobiililaitteella, napauta näyttöä ja vedä sormella kirjainten välistä.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Word Holiday? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta sanapelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.