Words in Ladder

Astu maailmaan Words in Ladder ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista sanahaku pelit!

Toinen uudenlainen sanapeli odottaa sinua osoitteessa Pelitpelit.fi, kun pelaat Words in Ladder. Kuten muissakin sanapeleissä, myös Words in Ladder tavoitteena on pitää hauskaa sanavaraston kanssa, ja Words in Ladder -pelissä tämä tapahtuu yhdistämällä ruudulla olevia kirjaimia toisiinsa. Words in Ladder eroaa muista sanapeleistä kuitenkin siinä, että pelissä on enemmän strategiaa kuin mitä tällaisilta peleiltä muuten voisi odottaa. Tässä sinun on luotava käyttämällä pöydällä olevaa sanaa uusien sanojen pohjana. Voit vain lisätä kirjaimen, pudottaa kirjaimen tai järjestää ruudulla olevan sanan kirjaimet uudelleen, jos haluat luoda kelvollisen sanan. Tämä tarkoittaa myös sitä, että sinun on oltava varovainen ja käytettävä kaikki mahdolliset sanayhdistelmät loppuun, ennen kuin muutat rakennetta liian dramaattisesti.

Yhdistämällä muiden klassisten sanapelien säännöt tähän uuteen ideaan, jossa nykyistä sanaa käytetään uusien sanojen pohjana, Words in Ladder tarjoaa uusia haasteita sanapeleistä pitäville pelaajille. Sen lisäksi, että testaat sanavarastoasi, sinulla on myös ajastin, joka tikittää jatkuvasti alaspäin, ja sinun on löydettävä mahdollisimman monta sanaa ennen kuin se saavuttaa nollan. Näin saat myös mahdollisuuden oppia uusia sanoja, ja saat uuden valikoiman kirjaimia, joita voit yrittää yhdistää. Saat myös pisteitä jokaisen luomasi sanan jälkeen, ja pisteet määräytyvät sen mukaan, kuinka monta kirjainta sanassa on. Toinen pisteytystekijä on se, minkälaista toimintatapaa olet käyttänyt muodostaaksesi tämän sanan.

Opi uusia sanoja ja harjoittele sanastoa pelatessasi Words in Ladder osoitteessa Pelitpelit.fi.

Miten pelataan

Valitse kirjain hiiren vasemmalla painikkeella ja vedä kirjainten välistä viivaa muodostaaksesi sanan. Jos pelaat mobiililaitteella, napauta sen sijaan näyttöä.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Words in Ladder? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta sanahaku pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.