Yummy Tales 2

Astu maailmaan Yummy Tales 2 ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista match 3 pelit!

Yummy Tales on palannut ja se on parempi kuin koskaan! Valmistaudu jälleen kerran söpöyden ylikuormitukseen ja liity Yummy Talesin upeiden peltojen ihanien eläinten seuraan hauskaan seikkailuun. Kaunis grafiikka, johon olet ehkä tottunut Yummy Talesista, on läsnä tässä sarjan jatko-osassa, iloinen musiikki on tehnyt paluun, ja hauskat säännöt ovat edelleen samat.

Yummy Tales 2 on erittäin rentouttava peli, jota voit pelata aina kun haluat rentoutua ja tyhjentää pääsi. Eteneaksesi tasoilla sinun on vain pelattava pelilaudan kokoonpanolla siten, että saat kolme samantyyppistä vihannesta tai hedelmää yhteen suorassa linjassa. Tämä poistaa ne pelilaudalta.

Yli 900 tasoa on läpäistävissä, joten sinulla on mahdollisuus hallita säännöt ja tulla melkoiseksi asiantuntijaksi Yummy Tales 2. Tämän lisäksi voit pelata myös päivittäisiä tehtäviä ja haasteita, jotka laajentavat entisestään arvoituksia, jotka voit ratkaista.

Palaa Yummy Talesin maailmaan osoitteessa Pelitpelit.fi ja löydä uudelleen tämän iloisen pelin ilo!

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Yummy Tales 2? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta match 3 pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.