Age of War

Astu maailmaan Age of War ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista strategiapelit!

Jälleen kerran voit nauttia klassisesta Flash-kokemuksesta, kun pelaat osoitteessa Pelitpelit.fi. Tällä kertaa tehokas Ruffle-emulaattori on tuonut sinulle Age of War, pelin, joka pyytää sinua käyttämään strategista mieltäsi. Kun hyökkäät ja puolustat tukikohtaasi, sinun on jatkuvasti luotava uusia yksiköitä ja pidettävä samalla silmällä jatkuvasti kehittyvää aikajanaa. Aloitat luolamiesten aikakaudelta ja etenet hitaasti ajassa aina tulevaisuuden aikakauteen asti. Mitä pidemmälle kehityt, sitä paremmat varusteet sinulla on tietysti käytössäsi, joten jos aluksi heittelet kiviä kohti vihollisiasi, saat pian kaikenlaisia futuristisia vempaimia, kuten lasereita ja kehittyneitä aseita. Pidä vain mielessä, että myös vastustajasi saa käyttöönsä tätä hienoa uutta teknologiaa.

Yksiköiden luomisen lisäksi sinulla on myös pääsy erikoishyökkäyksiin, jotka voit aktivoida. Niitä voi kuitenkin käyttää vain säästeliäästi, joten muista käyttää niitä vain kaikkein pahimmissa tilanteissa. Vaikka asiat muuttuvat hektisiksi, sinun on säilytettävä rauhallisuutesi, jos haluat edetä aikakausien aikana. Jos pidät silmällä, mitä yksiköitä vihollisella on, voit nopeasti sopeutua ja torjua minkä tahansa kiivaan taistelun, johon joudut.

Vaikka pelejä, kuten Age of War, ei voinut tilapäisesti pelata selaimessasi, Pelitpelit.fi käyttää Rufflea, joka edistyy hitaasti ja laajentaa yhteensopivuusluetteloaan, jotta voit pelata joitain suosikki Flash-pelejäsi.

Taistele läpi aikojen klassisessa Flash-pelissä, kun pelaat Age of War sivustolla Pelitpelit.fi.

Kuinka pelata

Käytä hiiren vasenta painiketta valitaksesi pelin elementtejä.

Pelaa muita Age of War-sarjan pelejä:

  1. Age of War 2

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Age of War? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta strategiapelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata vain PC:llä