Clash Of Navies

Astu maailmaan Clash Of Navies ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista strategiapelit!

Löydä voittava strategia ja kerää joukkoja suurelle armadallesi, kun pelaat Clash Of Navies osoitteessa Pelitpelit.fi. Kun laitat kapteeninhatun päähäsi, saat esimakua laivaston komentajan valtavasta vastuusta. Clash Of Navies sota-aluksilla on erityisominaisuuksia, ja sinun tehtäväsi on selvittää, milloin on oikea aika ottaa kukin käyttöön, riippuen hyökkäysstrategiastasi sekä siitä, miten haluat järjestää puolustuksesi vihollisen armotonta hyökkäystä vastaan. Vastapuolen laivastolla on käytössään samoja aluksia, joten sinun on opittava nopeasti, mikä niistä toimii parhaiten kutakin vastaan.

Meritaisteluista voi tulla varsin kiihkeitä, ja jokainen tekemäsi päätös voi joko viedä sinut askeleen lähemmäs voittoa tai, jos otat useita askelia väärään suuntaan, askeleen lähemmäs tappiota. Yksi avain voittoon on kykysi sopeutua nopeasti ja tehokkaasti vihollisjoukkoihin. Voittaaksesi taistelun et kuitenkaan voi aina odottaa ja katsoa, mitä vihollinen heittää sinua vastaan, sillä sinun on tehtävä aloite ja ryhdyttävä rohkeasti taisteluun, jotta voit yllättää vihollisen kapteenin ja ohittaa hänet.

Kutsuaksesi aluksen taisteluun osoitteessa Clash Of Navies sinun on valittava se ruudun alareunassa olevasta korttipakasta. Et voi vaikuttaa siihen, mitä aluksia tähän pakkaan ilmestyy, mutta sinulla on useita vaihtoehtoja käytettävissäsi kullakin hetkellä. Jokainen alus maksaa tietyn määrän resursseja, ja sinun on päätettävä, haluatko kutsua taisteluun aluksen vai haluatko odottaa vielä vähän aikaa, kunnes keräät lisää resursseja saadaksesi tehokkaamman aluksen.

Voita meritaistelut osoitteesta Clash Of Navies, kun pelaat osoitteessa Pelitpelit.fi.

Kuinka pelata

Jos käytät tietokonetta, käytä hiiren vasenta painiketta vuorovaikutukseen pelin elementtien kanssa. Jos pelaat mobiililaitteella, voit toimia pelin kanssa koskettamalla näytön painikkeita.

Pelaa muita clash-sarjan pelejä:

  1. Clash Of The Deep Sea Monsters
  2. Clash Of Armour
  3. Clash of Tanks
  4. Clash of Skulls

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Clash Of Navies? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta strategiapelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.