Apothecarium - Renaissance of Evil

Astu maailmaan Apothecarium - Renaissance of Evil ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista piilotettujen esineiden pelit!

Kaunis piilotettuja esineitä sisältävä peli Apothecarium - Renaissance of Evil on palannut mystisen matkan toisen luvun myötä. Kaupungin alta on löydetty outoja asioita. Asioita, jotka saattavat pitää sisällään avaimen uskomattomaan hyvään tai sanoinkuvaamattomaan pahaan. Harjoittele silmääsi tunnistamalla esineitä sekavassa tilassa ja paljasta jännittävä tarina tässä ilmaisessa nettipelissä. Jos löydät itsesi erityisen vaikeasta huoneesta, käytä maagista vihjettä ja anna sen opastaa sinut takaisin oikeille raiteille.

Pelaa Apothecarium Chapter II -peliä nyt ilmaiseksi ja nauti upeasta grafiikasta, tiiviistä tunnelmasta ja tietysti haastavista pulmista!

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Apothecarium - Renaissance of Evil? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta piilotettujen esineiden pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.