Monster Hell: Zombie Arena

Astu maailmaan Monster Hell: Zombie Arena ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista ammuntapelit!

Maailmanlopun jälkeinen maailma, joka on yhä järkyttynyt tuhoisan ydinräjähdyksen jälkimainingeista ja jossa radioaktiivisuuden jälkivaikutukset ovat vapauttaneet mutantoituneiden olentojen laumat maan päälle, on Monster Hell: Zombie Arena osoitteessa Pelitpelit.fi. Rohkeana siivoojana, jonka tehtävänä on ylläpitää järjestystä näillä vaarallisilla alueilla, sinut työnnetään vaaran keskelle, ja sinun tehtävänäsi on hävittää siellä vaanivat hirviömäiset uhat. Joka viikko muutamat rohkeat kutsutaan radioaktiiviselle joutomaalle, ja heidän tehtävänään on puhdistaa alue mutantoituneista kammotuksista, jotka kutsuvat sitä nyt kodikseen. Tämän viikon siivoojana alueen kohtalo on täysin sinun harteillasi, kun valmistaudut kohtaamaan zombeja, mutatoituneita eläimiä ja muita kieroutuneita hirviöitä, jotka vaanivat autioilla kaduilla.

Matkasi alkaa alueellisesta sairaalasta, joka oli ennen vilkas toivon majakka, mutta on nyt pelkkä kuori entisestä itsestään. Sieltä jatkat matkaasi ydinvoimalaa ympäröiville petollisille kaduille, joilla vaara vaanii joka nurkan takana ja selviytyminen on kaukana takuusta. Aseistettuna älylläsi ja kaikin mahdollisin asein kohtaat mutanttien vihollisten armottomia aaltoja, kun etenet kohti lopullista päämäärääsi. Todellinen testi on kuitenkin reaktorin alla, pimeissä ja sokkeloisissa tunneleissa, jotka kiemurtelevat maan läpi. Täällä odottavat vaarallisimmat uhat, joiden läsnäolo on synkkä muistutus ihmiskunnan hulluuden vapauttamista kauhuista. Joka askeleella syvemmälle tuntemattomaan kohtaat yhä pelottavampia vastustajia, joista jokainen on edellistä pelottavampi.

Kun kuljeskelet kieroutuneilla käytävillä ja kohtaat käsittämättömiä kauhuja, muista, ettet ole yksin tässä taistelussa. Rohkeudella, päättäväisyydellä ja vakaalla kädellä voit voittaa edessä olevat haasteet ja selvitä voittajana. Alueen kohtalo on vaakalaudalla osoitteessa Monster Hell: Zombie Arena - pystytkö vastaamaan tilanteeseen ja ottamaan sen takaisin pimeyden otteesta? Matka odottaa osoitteessa Pelitpelit.fi.

Pelaaminen

Käytä hiiren vasenta painiketta ampumiseen, hiiren avulla voit suunnata laukauksia ja WASD-näppäimillä voit liikkua.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Monster Hell: Zombie Arena? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta ammuntapelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata vain PC:llä