Ascension Couple Creator

Astu maailmaan Ascension Couple Creator ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista rinmaru pelit!

Astu Rinmarun kiehtovan Ascension-grafiikkaromaanin maailmaan ja ota hahmot haltuun tässä innovatiivisessa pukeutumispelissä. Olitpa sitten ihastunut haltijoiden eteeriseen kauneuteen, kääpiöiden karuun charmiin tai ihmisten monipuolisuuteen, tässä pelissä voit yhdistellä minkä tahansa sukupuolen tai rodun hahmoja ja luoda itsellesi omanlaisesi ulkoasun.

Jokaiselle rodulle on tarjolla erittäin monipuoliset muokkausmahdollisuudet, joten voit luoda asuja, jotka ovat sekä henkeäsalpaavan kauniita että sopivat täydellisesti mihin tahansa tilaisuuteen - jokapäiväisestä pukeutumisesta eeppisiin taisteluihin. Jokaisella fantasiarodulla on omat ainutlaatuiset ominaisuutensa ja vaihtoehtonsa, joten voit räätälöidä hahmosi juuri omien mieltymystesi mukaan.

Tämän pelin vaatteet ovat suorastaan upeita, ja niiden monimutkaiset yksityiskohdat ja hieno muotoilu vievät sinut toiseen maailmaan. Ja jos haluat tehdä muutoksia hahmoosi, valitse vain valikosta Vasen tai Oikea ja lisää sama rotu kuin ennenkin.

Joten mitä sinä odotat? Astu Ascensionin fantastiseen maailmaan ja anna luovuutesi valloilleen tässä jännittävässä pukeutumispelissä.

Pelaa muita Ascension-sarjan pelejä:

  1. Ascension Chapter 3
  2. Ascension Chapter 2

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Ascension Couple Creator? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta rinmaru pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata vain PC:llä