Video Game Avatar Creator

Astu maailmaan Video Game Avatar Creator ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista rinmaru pelit!

Hämmästyttävä fantasia, RPG teemalla pukeutua peli Rinmaru! Tässä pelissä voit luoda suosikki naispuolisen soturin hahmon, hurjan, maagisen ja vahvan. Tee omia fantastisia tarinoita ja kehitä hahmojasi!

Aloita personoimalla genetiikkasi; valitse ihosi väri! Valitse silmiesi muoto, valittavana on monia! Voit jopa pienentää silmien kokoa ja niiden välistä etäisyyttä sekä pituutta ja paljon muuta! Niin muokattavaa pelattavuutta! Valitse suusi muoto. Voit muuttaa huulia ja suun kokoa sekä niiden asentoa ja väriä! Valitse suosikkihuulipunasi! Sitten meillä on nenän muoto, jota voit muuttaa sekä kokoa ja asentoa. Lisää luomivärejä, meikkiä ja voit jopa ikääntää hahmosi! Tai jopa lihaksikkaaksi! Lisää surullisia kyyneleitä, jos haluat hahmosi itkevän lol, punaista, pisamia ja paljon muuta! Lisää kasvojen arpia ja kasvotatuointeja sekä joukko vartalotatuointeja eri tyyleistä ja kulttuureista, kuten heimo- tai merirosvotatuointeja tai perinteisiä japanilaisia tai muinaiskiinalaisia tatuointeja ja paljon muuta! Muuta kulmakarvojesi muotoa ja väriä! Myös luomivärit! Niin, ja kynsien värit! Meillä on nyt kampauksia, paljon valinnanvaraa, samoin kuin värejä! Sekoita ja sovita poninhäntää, latvapidennyksiä, otsatukkaa, alapidennyksiä ja alatukkaa luodaksesi siistejä kampauksia naisille, anime-mangasotureille! Vaatteet ovat yhtä mahtavia ja muokattavissa! Voit jopa valita genren tai keskiaikaisen fantasiahahmon tyypin, jonka haluat hahmosi olevan: Tee hahmostasi bardi, soturi, metsänvartija, parantaja, pimeyden maagi, tarkka-ampuja tai petomestari! Jos valitset bardin, valitse söpö keskiaikainen toppi, kuten mekko-toppi kauniilla koristeilla, lisää kukkakoristeiset housut ja housut! Lisää erilaisia keskiaikaisen soturin ranteita! Valitse kauniita koruilla koristeltuja otsanauhoja ja päähineitä ja jopa sarvia! Lisää kaikenlaisia söpöjä ja siistejä korkokenkiä kauniilla keskiaikaisilla koruilla, väritä ne myös! Lisää kauniita koruja, kuten korvakoruja erilaisilla mielenkiintoisilla keskiaikaisilla ja mystisillä kuvioilla sekä kulta- ja jalokivikaulakoruja!, Lisää perhosia! Sinisiä kukkia! Voit tehdä hahmolle itselleen perhosen siivet ja muita hienoja fantasiamaagisia asusteita! Kuten huomaat, tämä peli on niin täynnä keskiaikaisia fantasiavaihtoehtoja!

Jos nyt valitset soturin, voit tietysti valita keskiaikaisen haarniskan sekä tumman tai vaalean ritarin haarniskan, tumman tai vaalean soturin ranteet ja kypärät, panssaroidut saappaat ja korot sekä niihin liittyvät sotatarvikkeet. Vartijoilla on samanlaiset ominaisuudet kuin soturilla, mutta vartijoilla voi olla erittäin hieno aurinkolippu kädessään ja enkelin siivet sekä pyhä kirja tai risti ja siihen liittyviä koruja! Parantajilla on pehmeämpi arsenaali, jossa on kauniita tonttuja ja kukkakoristeita, kuten kukkapäähineitä, saappaita ja korkokenkiä, ja asusteet ovat niin enkelimäisiä! On myös jalokiviä ja kuun siipiä! Mitä tulee Black Mage -kategoriaan, sinulla on kevyempiä esineitä, mutta tumman gootti-estetiikkaa, kuten sarvet ja noitahattu, ylä- ja alaosat ovat myös tumman gootteja, ja jopa asusteet ovat paljon hämärämpiä, kuten demonin siivet, korpit, hämähäkit, vampyyrityyliset tummat kaulakorut ja korvakorut, pahat pallot, käärmeet ja paljon muuta! Luo synkkiä maageja tai nekromantikkoja tämän kategorian avulla! Tykkimiehillä on enemmän steampunk- ja viktoriaanisen tyylin vaatteita! Lisää viktoriaanisia merirosvokapteenin hattuja sekä pitkiä mustia hattuja tai steampunk-hattuja, saappaita ja korkokenkiä! Lisää steampunk-asusteita, jotka ovat erilaisia työkaluja, viktoriaanisia koruja ja steampunk-metallisiiviä! Jopa silmälaput! Beastmastereilla on hurjempi barbaarien vaatetyyli, lisää demonisarvet ja barbaariheimon asusteita, lisää lihapala ja ketjuja tai ruoska asusteina ja muita barbaariheimon koruja! Valitse upeista keskiaikaisista maagisista rpg:n vahvoista miekoista, valtikoista, varsijousista, kepistä, kirveistä, jousista, aseista, harpusta, huilusta, huilusta, viikatteesta, kahdesta ninjamiekasta tai katanasta, pitkistä miekoista! Lisää maagisia voimia, kuten tuli, ulottuvuus tai muita mystisiä voimia! Voit jopa lisätä lemmikin, kuten karhun, tiikerin ja suden! Sijoita hahmosi mahtavaan Dungeons and Dragons -tyyliseen taustaan, kuten soturin majataloon, linnan saliin, maagiseen puumajaan yöllisessä metsässä, haltiametsään tai vain teksturoituun ruskeaan taustaan! Kuten näet, tässä pelissä on kaikki mitä tarvitset luodaksesi omia omaperäisiä naispuolisia fantasia rpg-hahmojasi!

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Video Game Avatar Creator? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta rinmaru pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata vain PC:llä