Basket Battle

Astu maailmaan Basket Battle ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista koripallopelit!

Jos nautit koripallosta, tiedät liiankin hyvin, miten jännittävää on katsella, kun pallo lähestyy hitaasti kohdettaan, ja odottaa jännittyneenä lopputulosta. Pelissä Basket Battle tavoitteena on saada pallo korin läpi intensiivisessä hidastetussa toiminnassa. Lyhyen opetusohjelman jälkeen, jossa opit, miten peliä pelataan, joudut kaksintaisteluun toista pelaajaa vastaan. Molempien on taisteltava saadakseen pallon koriin, mutta toisin kuin oikeassa koripallossa, joka saattaa olla sinulle jo tuttu, Basket Battle -pelissä molemmilla pelaajilla on omat pallonsa, ja molempien on tehtävä pisteitä. Mutta kaksi eri palloa ja vain yksi kohde tarkoittaa, että sinun on varmistettava, ettei vastustajan pallo pääse korin läpi, kun taas sinun pallosi pääsee. Tämä onnistuu joko estämällä vastustaja omalla pallollasi tai olemalla paljon nopeampi kuin vastustaja. Minkä tahansa tavan valitsetkin pisteiden keräämiseksi, tuloksena on kahden pelaajan välinen kiihkeä akrobaattinen taistelu.

Pelin Basket Battle ohjaimet on helppo oppia, ja hidastettu liike, jota käytetään aina kun valmistaudut ampumaan palloa, auttaa tähtäämisessä, mutta älä luule, että tämä tekee pelistä helpon. Kun kaksintaistelu alkaa, näet itsesi jatkuvasti hyppimässä ympäri kenttää ja yrittämässä ohittaa vastustajasi, ja punnitset jatkuvasti, pitäisikö sinun yrittää tehdä maali vai yrittääkö puolustaa toisen pelaajan laukauksia vastaan.

Pelaa hauskaa koripallopeliä, jossa on ainutlaatuinen twist Pelitpelit.fi kun kokeilet Basket Battle.

Kuinka pelata

Jos pelaat PC:llä, sinun on painettava hiiren vasenta painiketta aloittaaksesi laukauksen tähtäämisen ja vapautettava suuntaan, johon osoitat, jotta pallo vapautuu. Jos käytät mobiililaitetta, napauta näyttöä ja vapauta sormesi ampuaksesi.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Basket Battle? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta koripallopelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.