City Bike Racing Champion

Astu maailmaan City Bike Racing Champion ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista pyörä pelit!

Valmistaudu ajamaan Champions Cityn kaduilla tyylikkäästi, kun satuloit vakavasti siistit pyörät ja lähdet kilpailemaan muita ajajia vastaan jännittävässä City Bike Racing Champion -kilpailussa osoitteessa Pelitpelit.fi! Olitpa sitten yksin tai liittoutumassa ystäväsi kanssa riemastuttavassa 2-pelaajan tilassa, jännityksestä ei ole pulaa tässä toiminnantäyteisessä kilpa-ajoseikkailussa. Käytettävissäsi on laaja valikoima pyöriä, laukkuja, kypäriä, asuja ja muita muokkausvaihtoehtoja, joten sinulla on kaikki, mitä tarvitset tehdessäsi jälkeä Champions Cityn kaduilla. Voit valita tyylikkäistä ja tyylikkäistä kilpapyöristä karuihin maastohirviöihin ja tehdä pyörästäsi ainutlaatuisen persoonallisuutesi mukaisen.

Halusitpa sitten osallistua sydäntä särkeviin kilpailuihin kelloa vastaan tai vain kruisailla ympäri kaupunkia ja esitellä taitojasi, City Bike Racing Champion tarjoaa jokaiselle jotakin. Osallistu haastaviin kilpailuihin, tee huikeita temppuja tai yksinkertaisesti tutki laajaa ja vilkasta kaupunkimaisemaa omaan tahtiisi. Ole kuitenkin varovainen, sillä sinun on myös väisteltävä erilaisia esteitä, jotka ilmestyvät tiellesi, ja etsi myös erikoisesineitä, jotka voivat antaa sinulle etulyöntiaseman jännittävissä kilpailuissa, joita City Bike Racing Champion tarjoaa.

Koska tarjolla on sekä yksin- että kaksinpelitiloja, voit nauttia City Bike Racing Champion jännityksestä haluamallasi tavalla. Liity yhteen ystäväsi kanssa ystävälliseen kilpailuun tai käy yksin ja testaa taitojasi tietokoneohjattuja kilpakumppaneita vastaan jännittävissä soolokilpailuissa. Mahdollisuudet ovat valtavat tässä adrenaliinipitoisessa kilpa-autoilun ekstravaganssassa!

Nappaa kypäräsi, hyppää pyöräsi selkään ja valmistaudu riehumaan Champions Cityn kaduilla tässä hauskassa pyöräilykilpailussa osoitteessa Pelitpelit.fi.

Pelaaminen

Käytä WASD- tai nuolinäppäimiä pyörän ohjaamiseen, C-näppäintä kameranäkymän vaihtamiseen ja R-näppäintä uudelleen käynnistämiseen. Jos kahden pelaajan tila on valittuna, toinen pelaaja käyttää nuolinäppäimiä pyörän ohjaamiseen ja painaa K-näppäintä vaihtaakseen kameranäkymää ja U-näppäintä paetakseen uudelleen.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö City Bike Racing Champion? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta pyörä pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata vain PC:llä