Brain For Monster Truck

Astu maailmaan Brain For Monster Truck ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista autopelit!

Brain For Monster Truck yhdistää pulmapelejä, autopelejä ja piirustuspelejä ja tuo sinulle ainutlaatuisen ja hauskan kokemuksen, joka voi tarjota sinulle lukemattomia tunteja hauskaa sen monilla tasoilla. Koska Brain For Monster Truck sisältää elementtejä kolmesta hyvin erilaisesta genrestä, se vetoaa monenlaisiin pelaajiin, ja tämä omaleimainen sääntösekoitus takaa, että jokaisen tason hauskuus ja haasteellisuus pysyy korkealla tasolla ja yllätyksiä tulee aina loppuun asti.

Kuten autopeliltä voi odottaa, sinun on ajettava ajoneuvoa erittäin varovasti ja kerättävä samalla mahdollisimman monta tähteä, kunnes saavutat maaliviivan. Mutta toisin kuin muissa autopeleissä osoitteessa Brain For Monster Truck sinun on piirrettävä tie, jota pitkin ajat. On ratkaisevan tärkeää, että piirtämissäsi silloissa ei ole liikaa kuoppia, sillä jos pudotat arvokkaan lastisi takakontista, sinun on aloitettava taso uudelleen. Harteillasi lepää paljon vastuuta, mutta pulman ratkaisun löytäminen ilahduttaa sinua varmasti.

Laita ajo-, piirustus- ja ajattelutaitosi koetukselle osoitteessa Pelitpelit.fi, kun pelaat Brain For Monster Truck.

Miten pelataan

Piirrä hiirellä viivoja ruudulle. Nämä viivat muuttuvat teiksi, joita pitkin voit matkustaa kerätäksesi tähtiä ja päästäksesi maaliin. Käytä vasenta ja oikeaa nuolinäppäintä tai napauta näytön vasemmassa alakulmassa olevia nuolia siirtääksesi kuorma-autoa,.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Brain For Monster Truck? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta autopelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata vain PC:llä