Madness Driver Vertigo City

Astu maailmaan Madness Driver Vertigo City ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista ajopelit!

Mene Vertigo Cityyn osoitteessa Pelitpelit.fi, jossa hullut kuljettajat kokoontuvat tyylikkäiden super sport -kilpa-autojensa kanssa adrenaliinipitoiseen seikkailuun osoitteessa Madness Driver Vertigo City! Tässä vilkkaassa metropolissa kadut ovat täynnä jännitystä, kun kuljettajat kaikilta elämänaloilta kokoontuvat yhteen osallistumaan jännittäviin kilpailuihin ja aktiviteetteihin. Tässä dynaamisessa kaupunkimaisemassa ei ole koskaan tylsää, sillä ramppien kautta voi liidellä ja kerätä jalokiviä ylimääräistä jännitystä varten. Lennä kaupungin jännittävien ramppien läpi ja kerää jalokiviä, jotta ajokokemuksesi jännitys kaksinkertaistuu. Jokaisella kerätyllä jalokivellä avaat uusia mahdollisuuksia huippunopeaan jännitykseen ja sydäntäsärkevään toimintaan. Vertigo City tarjoaa paljon mahdollisuuksia jännitykseen ja seikkailuihin, olitpa sitten kokenut kilpa-ajaja tai vasta-alkaja.

Mutta hauskuus ei lopu tähän, sillä Vertigo Cityssä on myös erilaisia huvipuistotoimintoja, jotka varmasti ilahduttavat kaikenikäisiä kuljettajia. Jännittävistä vuoristoradoista huimaaviin maailmanpyöräkyyteihin, tässä eloisassa ja vilkkaassa kaupungissa on jokaiselle jotakin nautittavaa. Ja koska tarjolla on yhden ja kahden pelaajan tiloja, voit haastaa ystäväsi eeppisiin kisoihin tai harrastaa vapaata ajoa yhdessä. Vertigo Cityn kaduilla kulkiessasi sinulla on mahdollisuus muokata superurheiluautojasi ainutlaatuisilla muotoiluilla ja muutoksilla. Mahdollisuudet ovat rajattomat, kun haluat tehdä jälkesi kaupungin vilkkaassa kilpa-autoilussa, aina tyylikkäistä maalauksista mukautettuihin tarroihin. Jokaisella muokkauksella erotut joukosta ja esittelet yksilöllistä tyyliäsi ja taitoasi osoitteessa Madness Driver Vertigo City.

Käynnistä siis moottorit, laita turvavyöt kiinni ja valmistaudu jännittävään superautosimulaattoriseikkailuun Vertigo Cityssä osoitteessa Pelitpelit.fi! Jännittävine kilpailuineen, jännittävine aktiviteetteineen ja lukemattomine muokkausmahdollisuuksineen tämä kaupunki lupaa kokemuksen, joka saa sinut palaamaan takaisin hakemaan lisää. Oletko valmis vapauttamaan sisäisen kilpa-autoilijasi ja valloittamaan Madness Driver Vertigo City kadut ? Kilpailu alkaa nyt!

Pelaaminen

Ohjaa autoasi WASD- tai nuolinäppäimillä, paina Space-painiketta jarruttaaksesi ja Shift-painiketta aktivoidaksesi Nitron. Jos kaksi pelaajaa pelaa, toinen heistä käyttää nuolinäppäimiä autonsa ohjaamiseen ja aktivoidakseen boostin hän käyttää oikeaa Shift-näppäintä, kun taas toinen pelaaja käyttää vasenta Shift-näppäintä.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Madness Driver Vertigo City? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta ajopelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata vain PC:llä