Bridge Legends

Astu maailmaan Bridge Legends ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista pulmapelit!

Rakenna silta rakkauteen osoitteessa Bridge Legends ja auta kahta hahmoa kohtaamaan toisensa. Yhdistämällä hauskan pulmapelin ja näin arvokkaan asian, Bridge Legends haluaa saada sinut näkemään tämän seikkailun loppuun asti.

Bridge Legends -pelissä sinulla on käytössäsi puulankkuja, joita käytät vahvistaaksesi siltaa, joka johtaa tyttöystäväsi luo. Jos rakentamasi rakenne ei kestä painoasi, putoat ja sinun on aloitettava taso uudelleen ja yritettävä uudelleen.

Kun etenet pelin aikana, käytät muita asioita varmistaaksesi, että silta kestää, ja sinun on keksittävä kaikenlaisia monimutkaisia tapoja varmistaa, ettet putoa.

Bridge Legends on yli neljä maailmaa, jotka haastavat insinööritaitosi. Pelaa niitä kaikkia osoitteessa Pelitpelit.fi ja katso, mitä tämä seikkailu pitää sisällään.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Bridge Legends? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta pulmapelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.