Bubble Shooter Arcade 2

Astu maailmaan Bubble Shooter Arcade 2 ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista kupla pelit!

Bubble Shooter Arcade 2 on jatko-osa kuuluisalle Bubble Shooter Arcade -pelille, ja osoitteessa Pelitpelit.fi voit nauttia kuplien ampumisesta kaikessa loistossaan, vain yhden lyhyen klikkauksen päässä. Upouusi grafiikka ja efektit, Bubble Shooter Arcade 2 tarjoaa klassisen kokemuksen, jonka jo tunnet ja rakastat, mutta tuo mukanaan paljon uusia hienoja ominaisuuksia, jotka erottavat sen sarjan ensimmäisestä osasta. Joidenkin uusien grafiikkavaihtoehtojen lisäksi Bubble Shooter Arcade 2 tarjoaa sinulle myös mahdollisuuden vaihtaa laukaisuvalmiita kuplia. Kuplien tyhjentäminen on tehtävä, joka on suoritettava melko nopeasti, sillä pelilaudalle lisätään kaksi uutta kuplariviä 15 sekunnin välein, ja kun kuplarivi ylittää tietyn linjan, taso on aloitettava uudelleen. Toinen asia, joka kannattaa pitää mielessä, on se, että ruudun alareunassa on taskuja, joissa on numeroita, ja kun onnistut irrottamaan kuplat pinosta, ne voivat pudota jompaankumpaan näistä, jolloin saat tietyn määrän pisteitä.

Kuten kuplien räiskintäpeliltä voi odottaa, osoitteessa Bubble Shooter Arcade 2 sinun on ammuttava kuplapinoa niin, että vähintään kolme tai useampi samanvärinen kupli on yhteydessä toisiinsa. Jos onnistut tässä, nämä kuplat poistetaan pelilaudalta, mikä ei ainoastaan anna pisteitä ja tyhjentää pelilaudan ja antaa sinulle lisää aikaa, vaan saattaa myös luoda reitin, jonka kautta voit ampua kuplapinon, joka oli aiemmin saavuttamattomissa. Ja jos poistat paljon kuplia kerralla, voimapalkkisi täyttyy nopeammin, jolloin voit saada kaikenlaisia hauskoja erikoiskuplia, kuten sellaisia, jotka sopivat yhteen minkä tahansa väristen kuplien kanssa. Kun valitset kohteita, joita kohti ammut, pidä aina mielessäsi, että myös tämä palkki voi täyttyä. Hyvä strategia voi osoittautua hyödyllisemmäksi kuin vain ampuminen ensimmäiseen näkemääsi kuplapinoon.

Nauti klassikon jatko-osasta, kun pelaat Bubble Shooter Arcade 2 osoitteessa Pelitpelit.fi.

Pelaaminen

Käytä hiiren painiketta tähtäämiseen ja paina hiiren vasenta painiketta ampuaksesi kuplia. Jos pelaat mobiililaitteella, napauta näyttöä siihen suuntaan, johon haluat ampua.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Bubble Shooter Arcade 2? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta kupla pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.