Particles

Astu maailmaan Particles ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista kupla pelit!

Bubble shooter -pelit ovat tunnetuimpia casual-pelejä, joita voit pelata, ja Particles on loistava valinta, jos haluat kokea niitä. Tyylikkäällä ja minimalistisella grafiikalla, joka on täynnä eloisia värejä, Particles houkuttelee pelaamaan uuden kierroksen ja kiinnittää huomiosi, kun yrität saavuttaa korkeimman pistemäärän. Lisäksi helppojen hallintalaitteiden ja lainkaan monimutkaisten sääntöjen ansiosta voit aina luottaa siihen, että tämäntyyppiset pelit saavat ajatuksesi irti päivän huolista.

Ensimmäinen asia, jonka saatat huomata, kun lataat Particles, on taso, joka on täynnä erivärisiä ympyröitä, ja ruudun alareunassa näet toisen rivin ympyröitä ja nuolen, joka osoittaa alkupinoon. Pelin tavoitteena on tähdätä ja ampua alimmaiset ympyrät kohti ylhäältä tulevaa pinoa siten, että saat vähintään kolme samanväristä ympyrää yhteen. Jos onnistut tässä, poistat valitut ympyrät pelilaudalta. Pohjimmiltaan tämä kuulostaa yksinkertaiselta, mutta huomaat pian, että strategia on erittäin tärkeä tekijä, sillä sinun on suunniteltava huolella etukäteen, jos haluat yhä enemmän pisteitä.

Minimalistisen ulkoasunsa ja hauskan pelattavuutensa ansiosta Particles on toinen hauska ja rentouttava kokemus, jota voit kokeilla osoitteessa Pelitpelit.fi.

Pelaaminen

Käytä hiirtä tähtäämiseen ja paina hiiren vasenta painiketta, kun haluat ampua. Jos käytät mobiililaitetta, sinun on napautettava näyttöä valitaksesi laukauksen suunnan.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Particles? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta kupla pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.