Bubble Shooter Wheel

Astu maailmaan Bubble Shooter Wheel ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista kupla pelit!

Pelaa kuplivaa räiskintäpeliä viileällä twistillä, kun valitset Bubble Shooter Wheel osoitteessa Pelitpelit.fi. Kuten muissakin samankaltaisissa peleissä, myös Bubble Shooter Wheel -pelissä sinun täytyy ampua erivärisiä palloja pinoon. Voittaaksesi laukaukset on sijoitettava niin, että vähintään kolme samanväristä palloa yhdistyy toisiinsa ja poistuu siten pelilaudalta.

Bubble Shooter Wheel eroaa muista tämäntyyppisistä peleistä siinä, että pino pyörii jatkuvasti. Tämä tuo peliin lisää strategisuutta. Tämän lisäksi myös muistisi joutuu koetukselle, sillä lyönti voi olla paljon enemmän arvoinen kuin mitä tällä hetkellä näet. Jos muistat, mikä puoli pelilaudasta on piilossa ja pyörii parhaillaan, ja sinulla on kärsivällisyyttä olla ampumatta, voit tyhjentää paljon suuremman alueen.

Pelaa Bubble Shooter Wheel osoitteessa Pelitpelit.fi, jos haluat klassisen pelikokemuksen, mutta hienoilla uusilla lisäyksillä.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Bubble Shooter Wheel? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta kupla pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.