Butterfly Shimai

Astu maailmaan Butterfly Shimai ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista aivopelit!

Kauniiden perhosmallien, rentouttavan värimaailman ja pelattavuuden ansiosta Butterfly Shimai on loistava peli, joka auttaa sinua rentoutumaan ja rentoutumaan. Sinun tarvitsee vain yhdistää kaksi samantyyppistä perhosen siipeä ja sitten iloisesti katsella, kun majesteettinen perhonen yhtäkkiä ilmestyy ja lentää pois pelilaudalta. Butterfly Shimai tuo sääntöihinsä hieman haastetta, joten sinun on varmistettava, että tekemäsi osumat eivät ole muiden siipien tukkimia. Mutta tässäkin voit saada apua, sillä voit aktivoida kaikenlaisia hyödyllisiä esineitä, jotka auttavat sinua perhosten vapauttamisessa.

Hienostuneiden animaatioidensa ja grafiikkansa ansiosta Butterfly Shimai on loistava peli, joka auttaa sinua rentoutumaan. Vaikka pelissä on aikaraja, jokainen uusi ottelu lisää arvokkaita lisäsekunteja, joten mitä paremmin löydät parit, sitä enemmän aikaa sinulla on käytettävissäsi. Sen lisäksi, että Butterfly Shimai kaltainen peli auttaa sinua rentoutumaan, se voi myös harjoittaa kärsivällisyyttäsi ja muistitaitojasi. Ja vaikka aika loppuisikin kesken, voit aina yrittää uudelleen, ja sama hauska pelaaminen jatkuu pian.

Rentoudu ja pidä hauskaa pelatessasi Butterfly Shimai osoitteessa Pelitpelit.fi.

Kuinka pelata

Valitse perhosen siivet hiiren vasemmalla painikkeella. Jos pelaat mobiililaitteella, napauta niitä sen sijaan.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Butterfly Shimai? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta aivopelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.