Candy Match Saga

Astu maailmaan Candy Match Saga ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista match 3 pelit!

Pelissä on enemmän makeisia kuin kukaan voi käsitellä, ja Candy Match Saga on peli, joka ilahduttaa kaikkia, jotka pitävät sokerisista herkuista silloin tällöin. Varmista vain, ettet pelaa tyhjällä vatsalla! Candy Match Saga -pelissä tavoitteesi on luoda samantyyppisistä makeisista suoria rivejä, jotka poistavat ne pelilaudalta. Jotta hallitsisit pelin todella hyvin, sinun on suunniteltava siirtosi etukäteen, sillä poistetuista elementeistä jäävät aukot korvataan nopeasti suoraan yläpuolelta tulevilla makeisilla. Soveltamalla hieman strategiaa siirtoihin voit tyhjentää valtavia määriä pelilaudasta yhdellä siirrolla.

Voit siirtää karkkeja vasemmalle, oikealle, ylös ja alaspäin, joten sinulla on jonkin verran vapautta siinä, miten voit manipuloida pelilautaa. Sinun on myös oltava melko nopea havaitsemaan oikeat klusterit, jotka voidaan yhdistää, sillä ruudun vasemmassa reunassa on palkki, joka täyttyy joka kerta, kun onnistut tyhjentämään pelilaudan, mutta se myös tyhjenee hitaasti, jos et onnistu saamaan yhtään pistettä. Kun palkki on tyhjä, sinun on aloitettava taso uudelleen. Mutta kun olet päässyt vauhtiin ja näet, että pöydältä poistetaan valtavia möhkäleitä, pisteet kasvavat nopeasti.

Pelit, kuten Candy Match Saga, ovat tunnetusti loistava valinta silloin, kun sinulla ei ole paljon aikaa käytettävissäsi, mutta haluat silti nopean tauon. Niiden yksinkertaisten sääntöjen ja helppojen hallintalaitteiden ansiosta voit nopeasti tarttua peliin ja pelata lyhyen kierroksen aina, kun sinulla on hieman vapaa-aikaa. Grafiikat ovat värikkäitä ja musiikki on vauhdikasta, joten ne voivat todella tuoda päivääsi annoksen rentoutumista. Ja osoitteessa Pelitpelit.fi voit pelata niitä milloin haluat, kunhan sinulla on aktiivinen internetyhteys.

Rentoudu Pelitpelit.fi sivustolla Candy Match Saga!

Kuinka pelata

Klikkaa elementtejä ja pidä hiiren vasenta painiketta alhaalla samalla kun siirrät sitä joko vasemmalle, oikealle, ylös tai alas muuttaaksesi niiden sijaintia, jos käytät tietokonetta. Mobiililaitteella sinun on napautettava näyttöä valitaksesi elementin ja vedä sitä jompaankumpaan suuntaan siirtääksesi sitä pelilaudalla.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Candy Match Saga? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta match 3 pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.