Crush Masters Zoo Fun

Astu maailmaan Crush Masters Zoo Fun ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista match 3 pelit!

Pelin Crush Masters Zoo Fun säännöt ovat yksinkertaiset, ja lähtökohta on ihastuttava: jokaisella tasolla on pelilauta (joka on aina eri kokoonpanossa), joka on täynnä söpöjä eläinpiirroksia. Jotta voisit edetä pelissä ja päästä läpi kaikista Crush Masters Zoo Fun -tasoista, sinun on napsautettava eläinryhmiä, kunnes onnistut poistamaan pelilaudalta vaaditun määrän, joka on merkitty kunkin suloisen eläimen kuvakkeen alla ruudun yläosassa.

Lisähaastetta peliin tuo se, että sinun on saavutettava nämä luvut ja suoritettava tehtäväsi tietyssä määrässä siirtoja, joten muista miettiä etukäteen, ennen kuin teet valintasi. Jokainen pöydältä poistamasi ryhmä luo pelilaudalle aukon, jonka tilalle tulee uusia satunnaisia elementtejä, ja pelilaudan kokoonpano muuttuu täysin. Mutta Crush Masters Zoo Fun antaa sinulle apujoukkoja erityiselementtien muodossa, jotka, kun ne on valittu, tyhjentävät osan pelilaudasta. Jos pystyt maksimoimaan näiden esineiden voimat, saavutat tason tavoitteen paljon nopeammin. Ole kuitenkin varovainen, sillä näiden esineiden teho vaikuttaa suureen osaan tasosta, ja jos et käytä niitä viisaasti, ne saattavat aiheuttaa lisää ongelmia.

Yhdistä strategia ja taito, jotta voit edetä tasoilla Crush Masters Zoo Fun ja pelata sitä osoitteessa Pelitpelit.fi.

Pelaaminen

Jos käytät tietokonetta, valitse pelin elementit hiiren vasemmalla painikkeella. Jos käytät mobiililaitetta, tee nämä valinnat napauttamalla näyttöä.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Crush Masters Zoo Fun? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta match 3 pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.