Castle Defense

Astu maailmaan Castle Defense ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista puolustuspelit!

Suunnittele puolustuksesi viisaasti ja valmistaudu välittömään hyökkäykseen, kun pelaat Castle Defense. Linnoituksesi piiritys näyttää siltä, ettei se lopu koskaan, mutta hyvällä taktiikalla ja huolellisella hallinnalla voit selviytyä hengissä niin kauan kuin on tarpeen, jotta voit torjua hyökkääjät.

Yli 40 kartassa neljällä eri teemalla sinun on suojeltava mahtavaa linnoitustasi käyttämällä erilaisia torneja, jotka voivat ampua kaikenlaisia erilaisia ammuksia, sekä muita voimia, joita sinulla voi olla käytössänne. Onnistuneen puolustuksen aikaansaamiseksi sinun on valittava huolellisesti, minkä tornin haluat sijoittaa määrättyyn paikkaan, jotta sen tehokkuus olisi mahdollisimman suuri. Torneidesi sijoittamisen lisäksi sinun on otettava huomioon myös erilaiset vihollislajit, jotka hyökkäävät, sillä jokaisella niistä on tietyt vahvuudet ja heikkoudet, jotka sinun on tunnettava, jotta voit voittaa ne.

Hienon ääniraidan ja grafiikan ansiosta Castle Defense vetää sinut mukaan maailmaansa ja kouluttaa sinut maan parhaaksi puolustajaksi. Pelaa osoitteessa Pelitpelit.fi ja pysäytä vihollisesi jokainen hyökkäys.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Castle Defense? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta puolustuspelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.