Clash of Skulls

Astu maailmaan Clash of Skulls ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista strategiapelit!

Kauniilla tyylitellyllä grafiikalla varustettu Clash of Skulls vetää sinut ainutlaatuiseen ja mielenkiintoiseen maailmaan ja antaa sinulle vastuun vihollisen tornin kukistamisesta. Älä kuitenkaan uppoa liikaa maisemiin, sillä tärkeän voiton saavuttamiseksi sinun on löydettävä voittava armeijan kokoonpano ja lähetettävä oikeat joukot eliminoimaan vihollisesi. Valitse oikeat sotilaat ja reagoi siihen, mitä vihollisesi lähettävät sinulle. Älä kuitenkaan pelaa liikaa puolustuskannalla ja reagoi vain siihen, mitä vihollisesi lähettävät, sillä joskus aloitteen ottaminen ja vastustajan pakottaminen reagoimaan armeijakoostumukseesi saattaa sinut paljon parempaan strategiseen asemaan. Sinun on otettava riskejä ja saneltava taistelun kulku.

Jos toimit rohkeasti ja yrität yllättää vastustajan armeijan luurankokenraalin, saatat voittaa ennen kuin se ehtii reagoida. Yritä siis olla lähettämättä täsmälleen samoja yksiköitä joka kerta, sillä kun sinusta tulee taistelukentällä ennalta arvattava, olet paljon lähempänä varmaa tappiota. Ja koska taistelut ovat niin nopeita Clash of Skulls, sinun on todella harjoiteltava rohkeita ja päättäväisiä toimia nopeasti, sillä jos odotat liian kauan, tornisi ja armeijasi tuhoutuvat hetkessä.

Testaa erilaisia strategioita pelatessasi Pelitpelit.fi ja tuhoa vihollisen tukikohta Clash of Skulls.

Pelaa muita clash-sarjan pelejä:

  1. Clash Of The Deep Sea Monsters
  2. Clash Of Navies
  3. Clash Of Armour
  4. Clash of Tanks

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Clash of Skulls? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta strategiapelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.