Classic Uno

Astu maailmaan Classic Uno ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista korttipelit!

Uno on suosittu korttipeli, ja täällä osoitteessa Pelitpelit.fi voit harjoitella ja hallita sääntöjä, jotta voit aina voittaa ystäviäsi vastaan. Voittaaksesi sinun on päästävä eroon kaikista kädessäsi olevista korteista ennen vastustajiasi. Voit heittää kortin pois vain, jos se vastaa joko pinon ylimmän kortin väriä tai numeroa. Äläkä unohda ilmoittaa viimeistä korttiasi sanomalla UNO!

Voit estää vastustajasi voittamasta, jos haluat käyttää erikoiskortteja, joilla kaikilla on oma ainutlaatuinen vaikutuksensa pelin lopputulokseen. Sinulla on kortti, joka ohittaa seuraavan pelaajan vuoron, kortti, joka kääntää pelin suunnan, toinen kortti, joka saa seuraavan pelaajan ottamaan kaksi korttia ja menettämään vuoron, kortti, joka muuttaa nykyisen värin ja pakottaa seuraavan pelaajan ottamaan neljä korttia ja menettämään vuoron, kortti, joka muuttaa väriä, joka on sovitettava yhteen, kortti, joka voi haastaa pelaajan, joka pelasi kortin, joka pakottaa sinut ottamaan neljä korttia, ja kortti, joka pakottaa pelaajan, joka ei sanonut UNOa, ottamaan kaksi korttia. Kun vaihtoehtoja on niin paljon, pelistä tulee nopeasti intensiivinen ja hauska!

Tule mestariksi Unossa, kun pelaat Classic Uno kun olet Pelitpelit.fi!

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Classic Uno? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta korttipelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.