Cooking Scene

Astu maailmaan Cooking Scene ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista ruoanlaittopelit!

Tervetuloa osoitteeseen Cooking Scene hauskaan ruoanlaittopeliin, jossa pääset mukaan kulinaariseen seikkailuun, joka saa makunystyrät kuolaamaan! Valmistaudu pukemaan kokin hattu päähäsi, kääri hihat ja sukella pää edellä täysimittaisen keittiön kiireisiin ja touhuihin. Tämä peli vie sinut innostavalle matkalle vaatimattomasta alusta Michelin-tähden kokiksi! Cooking Scene ei ole kyse vain ainesten yhdistämisestä ja parhaan toivossa toimimisesta. Sinulla on oltava ninjan refleksit ja laserohjatun lastan tarkkuus. Oikeiden ainesosien valitseminen on tärkeää, mutta varoitetaan: sekaannuksia sattuu varmasti! Kuvittele tämä: vaihdat vahingossa suolan sokeriin, ja yhtäkkiä ruokasi hyökkää pahaa-aavistamattomien asiakkaiden makunystyröiden kimppuun odottamattomalla maulla! Kaikki tämä on osa kaaosta, naurua ja maukkaita vahinkoja, jotka tekevät tästä pelistä niin ihastuttavan.

Mutta ei siinä vielä kaikki! Ajoitus on keittiössä kaikki kaikessa, ja intuitiosi joutuu koetukselle. Olipa kyse täydellisen pihvin paistamisesta tai täydellisen hot dogin valmistamisesta, optimaalisen kypsennysajan löytäminen saa asiakkaasi kerjäämään jälkiruokaa. Liian lyhyt, ja tarjoilet raakoja herkkuja, jotka ovat liian seikkailunhaluisia rohkeimmillekin herkkusuille. Liian pitkä, ja ruokasi päätyvät hiiltyneiksi jäänteiksi siitä, mikä olisi voinut olla mestariteos. Muista, että osoitteessa Cooking Scene aika kuluu nopeammin kuin nälkä!

Kun etenet vaiheiden läpi, maineesi kulinaristina kasvaa huimasti. Jokainen taso haastaa taitojasi ja avaa uusia reseptejä, ja jokainen taso haastattaa taitojasi ja avaa uusia reseptejä, jotka ovat aina hampurilaisten kääntelystä kuninkaallisille sopivien mestariteosten valmistamiseen. Nousetko huipulle ja ansaitset arvostetun Michelin-tähden kokin tittelin, vai jääkö jäljelle katastrofaalisten aterioiden jälki ja pysyvästi savuava keittiö? Se selviää, kun pelaat Cooking Scene osoitteessa Pelitpelit.fi.

Ota siis lastasi, teroita veitsesi ja valmistaudu aloittamaan hulvaton kokkausseikkailu pelissä Cooking Scene. On aika viipaloida, kuutioida ja maustaa tiesi kulinaariseen tähteyteen. Muista vain, että tässä keittiössä pieni kaaos ja ripaus naurua ovat menestyksesi salaisia ainesosia. Valmistaudu kokkaamaan ja tarjoilemaan maistuva ruokalaji kerrallaan!

Pelaaminen

Käytä hiiren vasenta painiketta vuorovaikutukseen keittiön ja ruudulla olevien ainesten sekä pelin elementtien kanssa. Jos pelaat mobiililaitteella, napauta sen sijaan näyttöä.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Cooking Scene? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta ruoanlaittopelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.