Correct Word

Astu maailmaan Correct Word ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista sanapelit!

Meillä kaikilla on joskus vaikeuksia löytää oikeat sanat. Tämä voi johtua joko siitä, ettemme osaa ilmaista tunteitamme oikein, tai sitten emme yksinkertaisesti tiedä oikeaa sanaa. Correct Word osoitteesta Pelitpelit.fi pyrkii auttamaan sinua jälkimmäisessä osassa, sillä tässä pelissä opit tunnistamaan erilaisia yleisiä sanoja erittäin hauskalla tavalla, joka on ihanteellinen kaikille englannin kielen aloittelijoille. Sanojen oppiminen yhdistämällä ne kuviin on loistava tapa muistaa ne paremmin, ja Correct Word:n tyylitelty grafiikka tekee tästä yhteydestä paljon vahvemman mielessäsi, mikä auttaa mieltäsi tunnistamaan sen myöhemmin.

Osoitteessa Correct Word on paljon sanoja opeteltavana monista eri aiheista: eläimistä erilaisiin ruokalajeihin ja moniin muihin, valikoima on monipuolinen, mikä varmistaa, että tietosi ovat monipuolisemmat. Sinun on täytettävä 10 erilaista arkkia, joten voit odottaa, että sinusta tulee mestari tunnistamaan nopeasti 40 kohdetta. Aivot muodostavat vahvoja yhteyksiä visuaalisten apuvälineiden avulla, ja opit nämä sanat hetkessä. Jokaisella arkilla on neljä kuvaa, ja jokaisessa kuvassa on kolme vastausvaihtoehtoa. Avuksesi jokainen näistä vastauksista alkaa samalla kirjaimella. Jos valitset oikean vastauksen, eli yhdistät kuvan ja sanan oikein, saat pisteen. Mutta vaikka et saisikaan kaikkia oikeita vastauksia lapulta, voit silti edetä pelissä ja palata siihen myöhemmin. Oppiminen vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä, ja Correct Word tunnustaa tämän tosiasian ja antaa sinun oppia omaan yksilölliseen tahtiisi. Pitkäjänteisyydellä ja pienellä avustuksella saat täydet pisteet hetkessä!

Opettele uusia sanoja hauskalla ja tehokkaalla tavalla Pelitpelit.fi, kun pelaat Correct Word.

Miten pelataan

Jos käytät PC:tä, käytä hiiren vasenta painiketta pelin elementtien kanssa toimimiseen. Jos pelaat mobiililaitteella, napauta näyttöä vuorovaikutuksessa pelin kanssa.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Correct Word? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta sanapelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.