Flappy Parrot With Create Words

Astu maailmaan Flappy Parrot With Create Words ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista sanapelit!

Tunnet varmasti legendaarisen Flappy Bird -pelin, jossa ohjaat söpön linnun lentoa naputtelemalla jatkuvasti näyttöä. Flappy Birdissä tavoitteena on lentää mahdollisimman pitkälle, ja se onnistuu välttämällä tiellesi tulevia putkia. Flappy Parrot With Create Words käyttää tätä yksinkertaista lähtökohtaa, mutta sen sijaan, että naputtelisit ruutua välttääkseen pystysuoria putkia, sinun on kerättävä oikeat kirjaimet, jotka ovat hajallaan ilmassa, jotta voit luoda sanan, joka on kirjoitettu ruudun vasempaan alakulmaan.

Tämä muutos tuo odottamattoman käänteen klassisiin sääntöihin, joihin olet ehkä tottunut, mutta se myös tekee asioista tuoreita. Kun sinun on jatkuvasti skannattava ruudulta oikeaa kirjainta ja samalla vältettävä kirjaimia, jotka eivät sisälly muodostettavaan sanaan, tilanne pysyy yhtä haastavana kuin ennenkin.

Vaikka sääntöjä on hieman muutettu, söpö grafiikka on jotain, jonka Flappy Parrot With Create Words on perinyt edellä mainitusta klassikosta. Ja jos tähän yhdistetään iloinen musiikki, pelin uudelleenkäynnistäminen muuttuu vähemmän ärsyttäväksi kokemukseksi.

Pelaa klassikkopelin hauskaa uudelleenversiota osoitteessa Pelitpelit.fi, kun kokeilet Flappy Parrot With Create Words.

How to play

Klikkaa näyttöä, jos käytät hiirtä, tai napauta sitä, jos käytät mobiililaitetta, jotta voit kerätä kirjaimia, jotka ovat hajallaan ympäri ruutua. Ole varovainen, sinun on kerättävä vain ne kirjaimet, jotka sisältyvät ruudun vasemmassa alakulmassa olevaan sanaan, sekä kolikot.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Flappy Parrot With Create Words? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta sanapelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.