Death Chase

Astu maailmaan Death Chase ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista autopelit!

Jos rakastat autoja ja kilpa-autoilua, Pelitpelit.fi on juuri oikea peli sinulle. Death Chase -pelissä sinun on ajettava maaliin raakaa kilpailua vastaan, joka tekee mitä tahansa saadakseen kärkipaikan. Ja aivan kuin aggressiiviset kuljettajat eivät olisi jo tarpeeksi tielläsi, Death Chase -kilpailun radat ovat täynnä vaaroja, jotka saavat sinut miettimään kahdesti, ennen kuin painat kaasua.

Onneksi Death Chasea ei tehty vain tekemään elämästäsi vaikeampaa, sillä sen mukaan, miten hyvin ajat, ansaitset pisteitä, joilla voit päivittää ajoneuvoasi. Nämä päivitykset vaihtelevat paremmasta nitrosta, useammista aseista tai parannetusta moottorista. Jos ansaitset tarpeeksi tähtiä, voit jopa ostaa uusia ajoneuvoja, joilla on omat ominaisuutensa.

Ainutlaatuisen 2D-näkökulman ansiosta näet radoilla edessäsi olevat vaarat ja voit suunnitella strategiasi sen mukaisesti. Tämä voi ratkaista, hyppäätkö oikeaan aikaan vai vahingoitatko autoasi niin, että se syttyy liekkipalloksi.

Valmistaudu intensiiviseen ajamiseen osoitteessa Pelitpelit.fi, kun pelaat Death Chasea.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Death Chase? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta autopelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata vain PC:llä