Death Chase

Astu maailmaan Death Chase ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista autopelit!

Jos haluat adrenaliiniannoksen, tulit oikeaan paikkaan, sillä Pelitpelit.fi on valmistanut eeppisen ajopelin, joka on täynnä toimintaa ja nopeutta. Pelissä Death Chase ajat kilpaa vaaroja täynnä olevalla radalla, jossa yksi väärä liike voi merkitä kilpailun loppua.

Tavoitteena on päästä maaliin, mutta haasteena on päästä sinne ehjänä. Kun mukana on suuri nopeus, asiat muuttuvat automaattisesti vaarallisiksi, mutta kun siihen lisätään kaikenlaisia ympäristöön liittyviä vaaroja, maaliin pääsyn vaikeus kasvaa varmasti.

Voit valita eri autoista, jotka vievät sinut perille, poliisiautoista ambulansseihin ja muihin perinteisempiin ajoneuvoihin, ja toisinaan voit myös aktivoida nitrovarastosi saadaksesi lisävauhtia. Mutta yksi asia on varma, ajoitpa millä tahansa, sinun on varmistettava, että pääset ehjänä kisan loppuun asti.

Hanki ensimmäinen sija ja selviydy vaarallisista kilpailuista osoitteesta Death Chase.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Death Chase? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta autopelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!