Drag Race 3D

Astu maailmaan Drag Race 3D ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista ajopelit!

Matkusta drag racingin sydämeen pelissä Drag Race 3D, joka poistaa kaikki häiriötekijät ja jättää sinulle vain kaksi autoa, kaksi kuljettajaa ja suoran tien valloitettavaksi. Tunne puhtaan vauhdin huuma, kun kohtaat pelottavia vastustajia kiihkeissä kilpailuissa. Jokaisesta voitosta saat arvokkaita palkintoja, joita voit käyttää autosi parantamiseen ja muokkaamiseen optimaalisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Tai jos haluat, voit säästää voittosi ja ostaa yhden markkinoiden kuumimmista ja halutuimmista autoista. Onko sinussa ainesta, jolla voit ohittaa kilpailijat ja ottaa voiton perimmäisenä drag racing -mestarina? Uppoutuvan pelattavuutensa ansiosta Drag Race 3D tarjoaa hauskan drag racing -kokemuksen, joka pitää sinut jännityksessä. Testaa taitojasi taitavia vastustajia vastaan, joista jokainen on edellistä haastavampi, ja todista, että sinulla on edellytykset hallita drag racing -kilpailuja. Kun kiipeät palkkaluokissa ja voitat voimakkaita vastustajia, saat käyttöösi erilaisia päivityksiä ja parannuksia, jotka vievät autosi äärirajoille. Oletko valmis jättämään kilpailijasi pölyyn ja lunastamaan oikeutetun paikkasi tuloslistan huipulla?

Kiinnitä turvavyöt ja valmistaudu jännittävään ajeluun osoitteessa Drag Race 3D. Tässä Pelitpelit.fi-sivustolla pelattavassa huipputehokkaassa pelissä nopeus on pelin nimi, kun ajat kelloa ja vastustajia vastaan sykähdyttävissä drag-kilpailuissa. Käytä voittosi päivittääksesi ajoneuvosi tehokkailla nitroboosteilla ja muilla suorituskykyä parantavilla muutoksilla tai säästä ostaaksesi upouusi auto suoraan näyttelytilasta. Drag Race 3D tarjoaa adrenaliinipitoisen pelikokemuksen, joka varmasti saa sinut palaamaan takaisin hakemaan lisää.

Nopeusdemonit ja vaihteistohullut kokoontuvat yhteen Pelitpelit.fi -verkkosivustolla ja kilpailevat kiihkeissä drag-kilpailuissa osoitteessa Drag Race 3D. Tämä verkkopeli, jossa on tyylikäs visuaalinen ilme ja herkästi reagoiva ohjaus, asettaa sinut voimakkaiden ja eksoottisten autojen kuljettajan paikalle. Testaa taitosi erilaisia vastustajia vastaan, kun ajat tiesi tuloslistan kärkeen. Jokaisesta voitosta ansaitset arvokkaita palkintoja ja avaat uusia haasteita, jotka vievät taitosi äärirajoille. Oletko valmis pyörittämään moottoreita ja jättämään kilpailijasi pölyyn?

Pelaaminen

Vaihda vaihteita nuolinäppäimillä, käytä välilyöntiä vauhdin lisäämiseen ja Ctrl-näppäintä moottorin pyörittämiseen. Napauta näytön painikkeita, jos pelaat mobiililaitteella.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Drag Race 3D? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta ajopelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.