Delicious - Emily's Home Sweet Home

Astu maailmaan Delicious - Emily's Home Sweet Home ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista emily ruoanlaitto pelit!

Muutto uuteen taloon on iso askel kaikille, eikä tämä ole erilainen Emilylle, ystävälliselle hahmolle Delicious - Emily's Home Sweet Home -pelistä osoitteessa Pelitpelit.fi. Yhdessä hänen kanssaan rakennat hänen unelmiensa talon ja voitat kaikenlaisia mielenkiintoisia haasteita, jotka liittyvät uuden kodin perustamiseen. Ja Delicious - Emily's Home Sweet Home on melkoinen seikkailu, ja ensin sinun on kerättävä rahaa unelmiesi talon rakentamiseen. Kerätäkseen rahaa Emily ja hänen uskolliset ystävänsä ovat päättäneet, että paras tapa saada lisärahaa olisi aloittaa rahankeräys, joten peli alkaa sillä, että järjestät myyntikojusi, odotat asiakkaita ja myyt kaikenlaisia herkkuja asiakkaille.

Aluksi täytettävät tilaukset on melko helppo toteuttaa, mutta jonkin ajan kuluttua ihmiset alkavat kuulla mahtavasta varainkeruutapahtumasta, jota olet parhaillaan järjestämässä, ja yhä useammat ja useammat ihmiset kerääntyvät paikallesi. Vaikka se saattaa tuntua ylivoimaiselta, hyvä puoli on se, että useammat asiakkaat tarkoittavat sitä, että saat enemmän rahaa unelmiesi taloon nopeammin. Onneksi sinulla on myös Patrick, joka opastaa sinua kaikissa tämän varainkeräyksen perustamisen vaiheissa ja joka varmistaa, että asiat sujuvat sujuvasti ja että asiakkaasi ja sinä olette kaikki tyytyväisiä. Jotkut asiakkaat tulevat tiskille, kun taas toiset istuvat pöydässä ja odottavat, että täytät heidän tilauksensa. Tämä voi tuoda mukanaan ylimääräistä monimutkaisuutta, sillä et voi kloonata itseäsi, joten sinun on jatkuvasti siirryttävä paikasta toiseen. Kun tähän lisätään vielä se, että sinun on siivottava pöytä asiakkaan jälkeen, tilanne voi muuttua nopeasti kiihkeäksi. Mutta älä huoli, asiat alkavat hitaasti osoitteessa Delicious - Emily's Home Sweet Home, ja sinulla on runsaasti aikaa tottua tehtäviisi, ja tulet paljon paremmaksi aikataulusi ja asiakkaidesi organisoinnissa.

Auta Emilyä keräämään rahaa unelmiensa talon rakentamiseen, kun pelaat Delicious - Emily's Home Sweet Home osoitteessa Pelitpelit.fi.

Miten pelataan

Käytä hiiren vasenta painiketta valitaksesi ruudulla olevia esineitä ja toimi vuorovaikutuksessa asiakkaidesi kanssa. Jos pelaat mobiililaitteella, napauta sen sijaan näyttöä.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Delicious - Emily's Home Sweet Home? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta emily ruoanlaitto pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.