Delicious - Emily's New Beginning

Astu maailmaan Delicious - Emily's New Beginning ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista emily ruoanlaitto pelit!

Aloita uusi matka elämässäsi ravintolapäällikkönä ja liity Emilyn seuraan pelatessasi Delicious - Emily's New Beginning osoitteessa Pelitpelit.fi. Ravintoloitsijana sinun on tehtävä kaikki Delicious - Emily's New Beginning: asiakkaiden tilausten vastaanottamisesta pöytien siivoamiseen, tilausten valmisteluun, pöytien siivoamiseen ja kassan hoitamiseen. Vaikka se voi olla joskus ylivoimaista, tulet pian yhä paremmaksi ja paremmaksi hoitamaan erilaisia tehtäviä, jotka sinun on suoritettava. Ja sinun on saatava asiat hallintaan mieluummin ennemmin kuin myöhemmin, sillä hetkessä asiakkaat kuulevat ravintolasi maineesta ja he alkavat kerääntyä sinne parveilemaan.

Vaikka aluksi sinun täytyy palvella helppoja tilauksia, kuten valmistaa kupillinen kahvia tai toimittaa munkkeja, jonkin ajan kuluttua sinun täytyy valmistaa huolellisesti hampurilaisia ja kaikenlaisia muita monimutkaisia ruokia. Monimutkaisemmat tilaukset merkitsevät myös sitä, että ajattelutapasi tilauksista muuttuu, sillä sen lisäksi, että tarjoilet oikean tilauksen, sinun on myös tehtävä se ajoissa. Asiakas jättää runsaimmat tipit saatuaan oikeaa, mutta myös nopeaa palvelua osoitteessa Delicious - Emily's New Beginning.

Hallitse ravintolaa ja auta Emilyä hänen uudessa alussaan, kun pelaat Delicious - Emily's New Beginning osoitteessa Pelitpelit.fi.

Kuinka pelata

Valitse hiiren vasemmalla painikkeella pelielementit, joiden kanssa haluat olla vuorovaikutuksessa. Jos pelaat mobiililaitteella, napauta sen sijaan näyttöä.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Delicious - Emily's New Beginning? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta emily ruoanlaitto pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.