Disney Elegance Contest

Astu maailmaan Disney Elegance Contest ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista pukeutumispelit!

Tyttö, katso tätä! Elsa, Ariel ja Jasmine ovat todella keksineet jotain hienoa. He haluavat tietää, kuka on kaunein tyttö, joten he osallistuvat kauneuskilpailuun, jossa heitä arvostellaan kahdessa eri asussa. Siitä tulee mahtavaa! Ja sinä olet heidän sairaan hyvä stylisti tässä eeppisessä kilpailussa.

Joten, Elsa on ensimmäisenä vuorossa. Hän voittaa uimapukuhaasteen, joten varmista, että hän näyttää hyvältä loistavassa yksiosaisessa puvussa, jossa on upea leikkauskuvio. Ja hänen hiuksiinsa kannattaa laittaa pehmeät, terhakat kiharat ja upea hopeinen kaulakoru. Iltapukuhaasteeseen kannattaa valita upea sininen puku, jonka vyötäröllä on kimalluksia ja upea hopeinen kruunu.

Seuraavaksi vuorossa on merenneitoprinsessa Ariel. Hänen täytyy rokata vihreää ja violettia uimapukua, joka on täysin tulinen, ja vaaleanpunaista mekkoa, jossa on ohuet olkaimet ja joka saa tuomarit villiintymään. Ja hänen hiuksiinsa kannattaa laittaa kauniit kiharat, jotka saavat hänet näyttämään enkeliltä.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä Jasmine. Hän vie tuomarit mennessään kaksiosaisella valkoisella uimapuvulla, joka tuo esiin hänen kurvejaan, ja upealla silkinvihreällä mekolla, joka saa hänet näyttämään kuninkaalliselta.

Ja tyttö, voittajan valitsemiseksi klikkaa niitä kuin kuplia ja kerää niin monta kuin mahdollista. Voittakoon kaunein tyttö!

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Disney Elegance Contest? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta pukeutumispelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.