Princesses Fantasy Makeover

Astu maailmaan Princesses Fantasy Makeover ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista meikkipelit!

OMG, glitterati ja fantasiafanaatikot, valmistautukaa koko valtakunnan lumoavimpaan, maagisimpaan meikkipeliin! Esittelyssä Princesses Fantasy Makeover - ilmaiseksi pelattava tyttöjen peli, joka on suunniteltu kaikille upeille unelmoijille, jotka rakastavat hyvää lumousta kauneusrutiiniensa kanssa.

Kuvittele tämä - neljä kuninkaallista prinsessaa, joista jokainen on kotoisin fantastisesta maailmasta, joka on täynnä lumoa ja salaperäisyyttä, valmiina maagiseen kosketukseesi! Päästä luovuutesi ja mielikuvituksesi valloilleen meikkitasolla, jossa sinua odottaa todellinen kauneustuotteiden aarreaitta. Valitse häikäisevä valikoima luomivärisävyjä, jotka hohtavat kuin aamukaste keijun siivellä. Muotoile kulmakarvat kaareiksi, jotka ovat majesteettiset kuin sateenkaarisilta, ja valitse ripset, jotka lepattavat kuin taianomaiset perhoset. Äläkä unohda lumoavia silmiä! Silmien värit ovat yhtä silmiinpistävät kuin valtakunnan eksoottisimmat jalokivet, ja ne hypnotisoivat varmasti kaikki, jotka uskaltavat katsoa niitä.

Mutta ei siinä vielä kaikki, glam squad! Pukeutumistasolla fantasia nousee aivan uudelle tasolle! Pue päällesi soturiprinsessan varusteet eeppisellä valikoimalla asuja, jotka kaikki ovat suuren seikkailun sankarittaren arvoisia. Kuvittelitpa sitten lohikäärmettä tappavan naisen tai loitsuja tekevän noitatytön, jokaiselle mielikuvituksellesi löytyy jotakin sopivaa.

Viimeistele ulkoasu häikäisevällä kampauksella ja valitse lukemattomista hiusmalleista, jotka ovat yhtä villejä ja kesyttämättömiä kuin myyttiset olennot, joita kohtaat. Älä unohda asusteita! Aseet eivät ole vain pahoja voimia vastaan taistelemista varten - tee niistä osa asukokonaisuuttasi ja todista, että prinsessat voivat näyttää upeilta ja potkia persuksille samaan aikaan. Hiuslisävarusteet eivät ole vain käytännöllisiä, vaan ne viimeistelevät fantastisen ulkoasusi!

Joten, glamazonit ja soturiprinsessat, oletteko valmiita lähtemään elämänne taianomaisimmalle matkalle? Sukella lumottuun maailmaan Princesses Fantasy Makeover ja anna mielikuvituksesi laukata!

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Princesses Fantasy Makeover? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta meikkipelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.