Doc Darling Santa Surgery

Astu maailmaan Doc Darling Santa Surgery ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista lääkäripelit!

Joulu lähestyy kovaa vauhtia, ja Pelitpelit.fi on valmistellut paljon hauskoja pelejä, joita voit pelata tänä jouluna. Osoitteessa Doc Darling Santa Surgery joulupukki on joutunut melkoisiin vaikeuksiin ja tarvitsee apuasi. Matkustaessaan taivaalla jouluaattona lentokone ilmestyy yhtäkkiä joulupukin tielle, ja välttääkseen törmäyksen hänen on ohjattava porot nopeasti pois vaaran tieltä, mikä saa reen putoamaan nopeasti kohti maata. Valitettavasti tämä aiheuttaa sen, että myös Joulupukki liukuu ulos kelkan kyydistä. Onneksi lahjoilla täytetty säkki osoittautui tässä tilanteessa loistavaksi liukumäeksi, mutta koska joulupukki ei halua menettää yhtään vapaasti putoavaa lahjaa, jonka valmisteluun hänen eri avustajansa ovat panostaneet, hän yrittää saada kiinni niin monta lahjaa kuin mahdollista. Joulupukki asettaa aina lasten edun etusijalle.

Kun olet onnistunut keräämään putoavat lahjat, sinun on järjestettävä säkkisi niin, että ne kaikki mahtuvat siististi sisään. Vaikka joulupukin säkki on erikoinen, jossa on rajattomasti tilaa, sinun on silti oltava järjestäytynyt, jos haluat päästä nopeasti käsiksi oikeisiin lahjoihin. Tämä onnettomuus on myös vahingoittanut joulupukkia, joten seuraavaksi on varmasti korjattava kaikki aiheutuneet vahingot. Erilaisten minipelien avulla Doc Darling Santa Surgery muuttaa tämän korjaamisprosessin hauskoiksi ja interaktiivisiksi vaiheiksi. Joulupukin kotoisan takin poistamisesta, jotta voit paremmin arvioida vauriot, haavojen huolelliseen puhdistamiseen, nämä pienet pelit tekevät joulupukin parantamisesta hauskan ja mielenkiintoisen kokemuksen. Pysyviä vaurioita ei tietenkään syntynyt, mutta aika on kriittinen jouluaattona, sillä lapset ympäri maailmaa odottavat lahjojaan.

Parantamisprosessi on melko monimutkainen, ja joulupukin haavojen puhdistamisesta lämpimällä, kuumalla vedellä ja saippualla ja sen jälkeen kuivaamisesta aina oksien ja lehtien varovaiseen poistamiseen joulupukin kehosta on paljon työtä edessä. Mutta hauska ja värikäs grafiikka ja iloinen musiikki tekevät kokemuksesta rentouttavan ja jännittävän, ja yhdessä monipuolisten tehtävien kanssa et malta odottaa, mitä ainutlaatuisia skenaarioita Doc Darling Santa Surgery odottaa.

Auta joulupukkia jatkamaan lahjojen jakamista, kun pelaat Doc Darling Santa Surgery osoitteessa Pelitpelit.fi.

Kuinka pelata

Käytä hiiren vasenta painiketta pelin kanssa toimimiseen: Doc Darling Santa Surgery on täysin yhteensopiva hiiren kanssa valikkovaihtoehtojen valitsemisesta erilaisten esineiden raahaamiseen. Jos pelaat mobiililaitteella, voit valita haluamasi vaihtoehdot napauttamalla näytön painikkeita.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Doc Darling Santa Surgery? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta lääkäripelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.